ZURICH MARATÓ DE BARCELONA OBRE INSCRIPCIONS

0
411

La 35ª edició de la Zurich Marató de Barcelona, que se celebrarà el diumenge 17 de març de 2013, aspira a ser un èxit de participació. Els corredors ja poden formalitzar les seves inscripcions a través de la pàgina web.
La pàgina web de la Zurich Marató de Barcelona , és l’eina a través de la qual des del passat divendres 1 de juny i fins el proper 3 de març, ja es poden efectuar les inscripcions per a la propera edició de la Zurich Marató de Barcelona, que tindrà lloc el diumenge 17 de març de 2013. | Per agilitzar el procés d’inscripció i dimensionar millor la prova, els diferents trams de preus s’efectuaran en funció del nombre d’inscrits, i no per franges temporals com s’havia fet fins ara.La passada edició de la Zurich Marató de Barcelona va batre el rècord de participació de la cursa barcelonina , arribant a la xifra de 19.507 inscrits. L’organització de la Zurich Marató de Barcelona posarà especial èmfasi en la millora de tots els aspectes que envolten el corredor, per garantir l’èxit de celebració de la prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.