Rodrigo Torres i Núria Pubill s’imposen al triatló Ciutat de Manresa

0
434

El Parc de L’agulla ha tornat a ser l’epicentre de la 14ª edició del triatló Ciutat de Manresa , enguany també 8ª jornada de la lliga nacional i Campionat de Catalunya Universitari absolut de l’especialitat sota el format de la distancia sprint , 750 metres de natació , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera en el recorregut d’anada i tornada a Santpedor i els seus polígons industrials , finalitzant amb una cursa a peu de 5 quilòmetres per dins el recinte del parc de l’agulla.| L’argentí Rodrigo Torres (Club Natació Prat-triatló ) després d’una bona cursa a peu s’ha endut la victòria final amb un temps de 56 minuts i 53 segons , una marge de 17 segons per davant del segon classificat absolut i primer sub-23 , Roger Serrano ( Cerrr Igualada), completant el podi Albert Parreño ( C.D. Fasttriatlón)tercer classificat .Per equips 1º lloc pel C.D. Fasttriatlón ( Parreño-Castellvell-Baldellou) 2º Club Natació Reus Ploms (Torrades-Budai-Queralt) 3º Club Natació Prat-triatló (Torres-Gonzalez-Cofiné) A la vessant femenina la triatleta local Núria Pubill (Club Triatló Sant Joan de els Abadesses) ha estat la guanyadora absoluta liderant la competició en tot moment ,revalidant el seu triomf de l’any passat, assolint la línia d’arribada desprès de 1 hora 6 minuts 42 segons , 44 segons per davant de la segona classificada absoluta la triatleta de Berga , ex-campiona del Món de curses de muntanya , Ester Hernández ( Club Natació Reus Ploms ) la seva companya de Club , Dolça Ollé ha pujat fins el tercer graó del podi.Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Hernández-Ollé-Rus) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Pubill-Jordi-Vassilatos) 3ª Club Triatló Granollers (Martínez-Andújar-Codina).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.