Aquesta Diada de l’11 de Setembre Bellaterra acollirà una original cursa popular

0
444

El proper 11 de Setembre l’EMD de Bellaterra, Vallès Occidental, acollirà la seva primera cursa de la Diada Nacional, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i anomenada; “La Sansi de Belllaterra”, amb centenars de corredors populars i alguns atletes professionals Els organitzadors de la cursa esperen concloure aquesta festivitat esportiva amb molt d’èxit i tot apunta a que ho aconseguiran, “la Sansi Bellaterra”, que acaba d’obrir el període d’inscripcions ha rebut un allau de sol·licituds i els organitzadors ja valoren ampliar el número de participants| La primera Sansi Bellaterra serà una cursa de 5 quilòmetres per un circuit urbà, en un entorn idíl·lic i tranquil, on tots els corredors podran gaudir d’un circuit assequible per la majoria dels corredors i -pel fet de participar-hi- rebre un record original, únic i emblemàtic En motiu de la Diada Nacional, 11 de Setembre, cal destacar que l’organització de la cursa pretén obsequiar a tots els corredors amb una bossa plena de regals i una original samarreta tècnica esportiva quadribarrada, amb la senyera catalana. La cursa del proper 11 de Setembre, que també comptarà amb una prova especial per als més petits, pretén convertir-se en un referent d’àmbit nacional on centenars de catalans puguin celebrar la festivitat del seu país fent allò que tant els hi agrada fer els caps de setmana o en el temps lliure, fer esport gaudint d’un bon paratge i viure una experiència del tot original. Les inscripcions a la cursa es poden fer des de la web www.lasansibellaterra.com , on a més, s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Bellaterra, buscar allotjament, horaris de les curses, reglament, consells…

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.