Aquesta Diada de l’11 de Setembre Bellaterra acollirà una original cursa popular

0
312

El proper 11 de Setembre l’EMD de Bellaterra, Vallès Occidental, acollirà la seva primera cursa de la Diada Nacional, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i anomenada; “La Sansi de Belllaterra”, amb centenars de corredors populars i alguns atletes professionals Els organitzadors de la cursa esperen concloure aquesta festivitat esportiva amb molt d’èxit i tot apunta a que ho aconseguiran, “la Sansi Bellaterra”, que acaba d’obrir el període d’inscripcions ha rebut un allau de sol·licituds i els organitzadors ja valoren ampliar el número de participants| La primera Sansi Bellaterra serà una cursa de 5 quilòmetres per un circuit urbà, en un entorn idíl·lic i tranquil, on tots els corredors podran gaudir d’un circuit assequible per la majoria dels corredors i -pel fet de participar-hi- rebre un record original, únic i emblemàtic En motiu de la Diada Nacional, 11 de Setembre, cal destacar que l’organització de la cursa pretén obsequiar a tots els corredors amb una bossa plena de regals i una original samarreta tècnica esportiva quadribarrada, amb la senyera catalana. La cursa del proper 11 de Setembre, que també comptarà amb una prova especial per als més petits, pretén convertir-se en un referent d’àmbit nacional on centenars de catalans puguin celebrar la festivitat del seu país fent allò que tant els hi agrada fer els caps de setmana o en el temps lliure, fer esport gaudint d’un bon paratge i viure una experiència del tot original. Les inscripcions a la cursa es poden fer des de la web www.lasansibellaterra.com , on a més, s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Bellaterra, buscar allotjament, horaris de les curses, reglament, consells…

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.