MÍTING INTERNACIONAL D’ATLETISME JUVENIL

0
487

Aquest dissabte 9 de juny, se celebrarà el XX Míting Internacional d’atletisme Juvenil Palafrugell – Costa Brava a l’Estadi Municipal Josep Pla Arbonès de Palafrugell, organitzat per l’Institut Municipal d’Esports i el Club Atlètic de Palafrugell. En aquesta edició, el míting de Palafrugell farà especial incidència en les categories juvenil i cadet. Mig miler d’atletes participaran en aquest esdeveniment atlètic en el que hi haurà representació d’atletes de més de 10 països. El míting es troba dintre del circuit internacional de l’E.A.P. (Europe Athlétisme Promotion) que aplega un total de 15 mítings internacionals a 7 països europeus. |

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.