CAMPIONAT DE CATALUNYA DE VETERANS

0
327

El proper diumenge 10 de juny se celebrarà el Campionat de Catalunya de Veterans a l’aire lliure individual i de relleus a l’Estadi Municipal La Muntanyeta de Calella. Es realitzarà a doble jornada, començant la matinal a partir de les 9,30 hores i la jornada de tarda a partir de les 16.00 hores. | Més de mig miler d’atletes catalans participaran en aquest campionat autonòmic en lluita per aconseguir el títol català.| El Campionat de Catalunya també pot servir com a preparació del Campionat d’Espanya que se celebrarà del 29 de juny a l’1 de juliol a Águilas (Múrcia).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.