VIII Cursa de Cantonigròs -Memorial Ramon Oliu-

0
310

S’ha celebrat la VIII Cursa de Cantonigròs amb rècord de participació (245 enguany a la cursa d’adults; 124 l’any passat). Un matí esplèndid pel que fa a la vessant esportiva, i també a l’emotiva, tot rendint homenatge a Ramon Oliu -nascut a Cantonigròs i mort fa set anys a Estats Units- qui fou el precursor del moviment popular del córrer a casa nostra La cursa de 10 kms, pel camí antic de Cantonigròs a Tavertet, va ésser precedida per dues proves infantils de 800 i 2.400 metres.| Els tres primers classificats de les curses d’adults van ser: Albert Caballero Recio (35:21) Miquel Àngel Solé Perez (35:32) Joan Pallàs Janè (35:33) I les tres primeres dones: Mireia Monmany Codina (46:10) Carmen Cubero Luque (46:20) Montse Nsang Camps ( 46:22)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.