VIII Cursa de Cantonigròs -Memorial Ramon Oliu-

0
403

S’ha celebrat la VIII Cursa de Cantonigròs amb rècord de participació (245 enguany a la cursa d’adults; 124 l’any passat). Un matí esplèndid pel que fa a la vessant esportiva, i també a l’emotiva, tot rendint homenatge a Ramon Oliu -nascut a Cantonigròs i mort fa set anys a Estats Units- qui fou el precursor del moviment popular del córrer a casa nostra La cursa de 10 kms, pel camí antic de Cantonigròs a Tavertet, va ésser precedida per dues proves infantils de 800 i 2.400 metres.| Els tres primers classificats de les curses d’adults van ser: Albert Caballero Recio (35:21) Miquel Àngel Solé Perez (35:32) Joan Pallàs Janè (35:33) I les tres primeres dones: Mireia Monmany Codina (46:10) Carmen Cubero Luque (46:20) Montse Nsang Camps ( 46:22)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.