CHALLENGE CATALANA DE CURSES DE MUNTANYA NOCTURNES

0
481

GRAN PREMI PETZL®
Segona prova: Cursa nocturna per muntanya “Les Ànimes del Purgatori”
El proper dissabte 9 de juny se celebrarà a Aiguafreda (Vallès Oriental) la segona prova de la Challenge Catalana de Curses de Muntanya Nocturnes – Gran Premi Petzl®. La cursa està organitzada per l’Associació les Guilles de Tagamanent, amb una distancia propera als 15 quilometres i un desnivell acumulat de 1.800 metres.| Amb més de 400 participants, el que representa un record absolut de participació amb més dels doble que la passada edició, i divertides activitats paral·leles a la cursa per fer més festiva i agradable la vetllada. La cursa tindrà sortida i arribada al pavelló de Can Plantada d’Aiguafreda a les 21:30 hores. Els dorsals i bossa del corredor per tots els participants es podran recollir a partir de les 19 hores, amb obsequis exclusius i sorteig de material. Els participants també gaudiran del sopar post cursa, servei de guarda-roba i de dutxes. La competició transcorre per l’interior del Parc Natural del Montseny, la Vall del Congost, el pas pel Sot del Purgatori (que dona nom a la cursa) i el Pla de la Calma. Forts pendents, corriols tècnics i pistes donen forma al recorregut de la que serà la segona edició d’una cursa que va camí de fer-se un lloc en el panorama català de curses de muntanya. El traçat de la cursa és pràcticament el mateix de la primera edició, l’organització tant sols ha previst variar el primer tram del recorregut que ha estat allargat per facilitar l’estirament del grup i evitar embussos en arribar als primers trams de corriols. Els participants podran gaudir a més d’il·luminació especial en el control d’avituallament a dalt el turó del Tagamanent. Pel que fa a les activitats paral·leles pels acompanyants que esperen els corredors destaquen l’exhibició de ball country i una “master class”, inflables per la canalla, musica i fi de festa amb música en viu, un concert de música rock en directe a càrrec del grup Sous Siscus a partir de les 23 hores.
8 de Setembre – Burriac Atac (Vilassar de Mar) La cursa més veterana del nou circuit, i pionera a Catalunya pel que fa a curses nocturnes, donarà per acabada la Challenge Catalana de Curses de Muntanya Nocturnes – Gran Premi Petzl®, una competició plenament consolidada que celebrarà aquest any la seva vuitena edició. La particularitat més destacada és que comença i acaba arran de mar, però la major part del seu recorregut transcorre per preciosos i divertits corriols de muntanya. Organitzada pel Centre Excursionista Vilassar de Mar, el seu recorregut te una distància de 19 quilòmetres i un desnivell acumulat de 1.700 metres. El traçat serà similar al de passades edicions però amb una espectacular nova pujada al castell. Les inscripcions s’obren el proper dia 15 de Juny a les 10:00 del matí. Per aquest any Burriac Atac presenta algunes novetats destinades tenir cura dels que venen a animar. Per aquest motiu, entre d’altres coses organitzaran una xocolata desfeta pels acompanyants que es desplacin per animar fins dalt del castell de Burriac. També s’està preparant una caminada popular des de Cabrera. De nou el castell de Burriac serà quedarà il·luminat, un dels pocs cops a l’any que això succeeix. Tant si vens a córrer com si vens a animar al llarg del recorregut, us esperem a la Burriac Atac 2012!. Més informació a: www.burriacatac.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.