20a Pujada i 13a Caminada a l’ermita de Sant Joan de Montblanc- 24 de juny

0
272

Ja estan obertes les inscripcions per la 20a Pujada a l’ermita de Sant Joan de Montblanc del proper 24 de juny a www.atletisme.cat/clubs/montblanc o www.atleticmontblanc.A més el mateix dia farem la 13a Caminada. La pujada i la caminada a l’ermita de Sant Joan és una cursa que passa pels bonics paratges de Montblanc i Poblet i es fa en pro de la restauració de l’ermita de Sant Joan de Montblanc. | No faltarà l’esmorzar dels ermitans i la samarreta tècnica commemorativa de la pujada. A més el diumenge 1 de juliol la pujada en BTT. Aquest any amb novetats en la combinada (categories individual, parelles mixt, masculina i femenina) i record especial pels que participin en la combinada.No t’ho perdis!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.