CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

0
300

El FC Barcelona, segon en la categoria masculina La JA Sabadell, ascendeix a Divisió d’Honor en homes
Aquest cap de setmana s’ha celebrat la jornada final del Campionat d’Espanya de Clubs a les categories de Divisió d’Honor, Primera i Segona Divisió. El títol estatal ha estat revalidat pel València Terra i Mar en categoria femenina, i el Playas de Castellón, en la masculina.| A la Divisió d’Honor, el Futbol Club Barcelona ha aconseguit el subcampionat en la categoria masculina a Tres Cantos, Madrid. En la categoria femenina, l’Agrupació Atlètica de Catalunya s’ha situat en una gran cinquena posició, molt a prop dels llocs de pòdium, i el FC Barcelona en la sisena plaça a l’encontre celebrat a Castellò. Seguint amb la Divisió d’Honor, l’equip masculí de l’Agrupació AC ha estat el vencedor de l’encontre de la permanència que s’ha disputat a Burgos. A la Primera Divisió, la Joventut Atlètica de Sabadell ha aconseguit l’ascens a la Divisió d’Honor a l’encontre celebrat a Alcorcón. La JA Sabadell ha aconseguit la segona posició a només un punt i mig de la primera i el títol masculí. En aquest encontre, l’ISS-L’Hospitalet ha estat vuitè. A la categoria femenina, l’ISS-L’Hospitalet s’ha situat en una brillant tercera posició i l’Avinent Manresa en la vuitena a Basauri. Seguint amb la categoria femenina, el Centre Atlètic Laietània i el Lleida Unió Atlètica, s’han classificat en la quarta i cinquena posició a l’encontre per la permanència a Burgos. A la Segona Divisió, el Club Atletisme Montornès i l’Avinent Manresa s’han classificat en la sisena i vuitena posició respectivament de la categoria masculina a Múrcia, i la Joventut Atlètica de Sabadell en la sisena de la categoria femenina a Alcorcón.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.