Paul Sie Kwasi i Hasna Bahon, guanyadors de la Volta Badia 10K

0
541

Resultats Oficials. – Video de la Cursa ( Nova Badia )
Els atletes més joves de la competició, han estat els més matiners per disputar els 290 metres de recorregut des de l’Avinguda Burgos fins al pàrquing del Mercat Municipal on estava instal•lada la meta. Des de pre-benjamins a cadets, les promeses de l’atletisme de 3 a 13 anys han demostrat la seva qualitat en la Volta Badia Base.| Tot seguit, s’ha donat el tret de sortida de la Volta Badia 10K, puntuable, mitjançant el sistema Champion Chip, en el calendari de competicions catalanes. Els participants, uns 150, han realitzat dues voltes a un traçat urbà que ha passat per les principals artèries del municipi i també per la zona de Sant Pau de Riu Sec. Entre els inscrits, ha destacat Serafín Galindo, el més gran de la cursa amb 85 anys i amb més de 400 competicions a les seves esquenes que ha competit a Badia directament des de Gijón. Malgrat la pluja, s’han aconseguit marques personals, sent el vencedor en categoria masculina Paul Sie Kwasi, qui ha protagonitzat un emocionant sprint final amb el seu company Abdeslam El Ouahabi, que ha entrat en 2a posició. Ha completat el podi Benito Ojeda, vencedor de la passada edició de la Cursa de Badia. En categoria femenina, triomf per Hasna Bahon, qui s’ha desmarcat des del principi d’Inna Lebedia (2a) i Montserrat Cinca (3a). El nivell dels atletes ha estat destacable en el primer any d’organització d’una carrera de 10K. La Volta Badia s’ha convertit en un referent de les curses atlètiques catalanes. La matinal atlètica s’ha tancat amb la tradicional Volta Badia Popular, no competitiva, i que ha comptat amb la participació de més de 600 inscrits, que han gaudit dels 5 quilòmetres de recorregut. El centre Fisio Teràpies ha col•laborat en la cursa oferint massatges de recuperació gratuïts als participants. Mentre que Eloy Nogaledo, Dj de Michuminonegro de la Zona Hermètica de Sabadell, ha amenitzat la jornada. “Estem satisfets amb la participació i el nivell dels corredors, que han demostrat que la Volta Badia 10K s’ha professionalitzat i ja forma part del calendari català. Ha estat una jornada intensa, fins i tot també ha plogut, però estem satisfets amb el resultat”, ha comentat el regidor d’esports de l’Ajuntament, Antonio Rodríguez. Per la seva banda, l’alcaldessa Eva Menor ha volgut agrair la col•laboració dels 300 voluntaris durant la cursa i ha incidit que “aquesta és una carrera en la qual s’implica la ciutadania i un esdeveniment important en el municipi”. Resultats Absolut masculí 1r Paul Sie Kwasi 2n Abdeslam El Ouahabi 3n Benito Ojeda Absolut femení 1a Hasna Bahon 2a Inna Lebedia 3a Montserrat Cinca Cadet masculí 1r Khalid Kamal 2n Lhoussen Outghazalf 3r Younes Laachir Cadet femení 1a Ariadna Barea 2a Nuria Lara 3a Cristina Pareja Infantil masculí 1r Abdelah El Yacoubi 2n Joel Cordero 3r Ayoub Boutohar Infantil femení 1a Paola Font 2a Ana García 3a Naima Bem Aleví masculí 1r Isaac Parades 2n Daniel García 3r Marc García Aleví femení 1a Ivet Subirats 2a Laia Fernández 3a Nadine García Benjamí masculí 1r Marcos Barea 2n Alberto Méndez 3r Jan Font Benjamí femení 1a Aina Subirats 2a Aicha Hasnoui 3a Alae Hamjan Pre-benjamí masculí 1r Mohamed Benyedir 2n Adrià Alsina 3r Xoan Rozas Pre-benjamí femení 1a Lucía García 2a Marian Ait-Abbou 3a Claudia Romero

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.