Els dies 13 i 14 de juny ja et pots inscriure a la Burriac Atac 2012

0
419

Vols córrer la Burriac Atac? Ja l’has feta altres vegades i tens ganes de millorar la teva marca personal? Vols repetir l’experiència d’anteriors ocasions? Doncs apunta’t a l’agenda el 13 i 14 de juny perquè obrim les inscripcions
I per ser soci del PIRI tens avantatges: – T’obrim les inscripcions dos dies abans per no quedar-te sense dorsal. Així doncs, els dies 13 i 14 de juny pots formalitzar la inscripció a la seu del club (c/ Santa Eulàlia, 140). L’horari serà de 19 a 22 hores. – Et rebaixem el preu de la inscripció i només hauràs de pagar 15 euros.| Per inscriure’t a la Burriac Atac cal que portis el carnet de soci del CE Vilassar de Mar i l’import exacte.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.