Els dies 13 i 14 de juny ja et pots inscriure a la Burriac Atac 2012

0
612

Vols córrer la Burriac Atac? Ja l’has feta altres vegades i tens ganes de millorar la teva marca personal? Vols repetir l’experiència d’anteriors ocasions? Doncs apunta’t a l’agenda el 13 i 14 de juny perquè obrim les inscripcions
I per ser soci del PIRI tens avantatges: – T’obrim les inscripcions dos dies abans per no quedar-te sense dorsal. Així doncs, els dies 13 i 14 de juny pots formalitzar la inscripció a la seu del club (c/ Santa Eulàlia, 140). L’horari serà de 19 a 22 hores. – Et rebaixem el preu de la inscripció i només hauràs de pagar 15 euros.| Per inscriure’t a la Burriac Atac cal que portis el carnet de soci del CE Vilassar de Mar i l’import exacte.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.