CROS contra l’Homofòbia

0
433

Ja s’han obert oficialment les inscripcions pel sistema CHAMPIONCHIP -el xip groc- per al CROSS contra l’Homofòbia(10 euros per als corredors que ja disposen de xip i 12 euros per aquells que no en tinguin). Reserva ja la teva plaça!. L’’organització posa a disposició de tots els participants diverses formes per poder inscriure’’s. Es pot fer per transferència bancària al nº de compte 0081-0374-54-0001196426, presencialment a les nostres oficines o per Internet (pagament online)| EL CROSS COMPTARÀ AMB CRONOMETRATGE DEL CHIP GROC També podeu apuntar-vos a les següents botigues: RUNNERSWORLD, BIKILA i DOMINGO CATALÁN. Corre al teu aire!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.