CROS contra l’Homofòbia

0
593

Ja s’han obert oficialment les inscripcions pel sistema CHAMPIONCHIP -el xip groc- per al CROSS contra l’Homofòbia(10 euros per als corredors que ja disposen de xip i 12 euros per aquells que no en tinguin). Reserva ja la teva plaça!. L’’organització posa a disposició de tots els participants diverses formes per poder inscriure’’s. Es pot fer per transferència bancària al nº de compte 0081-0374-54-0001196426, presencialment a les nostres oficines o per Internet (pagament online)| EL CROSS COMPTARÀ AMB CRONOMETRATGE DEL CHIP GROC També podeu apuntar-vos a les següents botigues: RUNNERSWORLD, BIKILA i DOMINGO CATALÁN. Corre al teu aire!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.