La VIII Cursa de Cantonigròs -Memorial Ramon Oliu- d’enguany, 2012, la celebrarem el proper diumenge

0
605

Per a qui vulgui gaudir corrent una cursa gratuïta en un paratge excepcional, ja pot apuntar-s’ho a la seva agenda esportiva.
Com sabeu, la cursa de Cantonigròs es fa cada any com a homenatge al desaparegut Ramon Oliu, creador de la primera marató popular que es va celebrar a Catalunya i a tot l’Estat l’any 1978 a Palafrugell (a la foto, Ramon Oliu acabant la prova), i de la qual se’n va derivar tot el que coneixem avui com el món popular del córrer.| La cursa és de 10 quilòmetres. El recorregut és fa per una pista forestal amb sortida i arribada a Cantonigrós (amb un curt tram d’asfalt pel poble), la població a prop de Vic on va néixer l’Oliu, i és caracteritza per ser eminentment popular i no competitiva. Enguany, i com els darrers anys, hi haurà també dues curses infantils: una de 800 metres i una altra de 2.500, abans de la prova dels 10 kms que començarà a les 10. Les inscripcions per a totes les curses seran gratuïtes. Detalls: VIII Cursa de Cantonigròs – Memorial Ramon Oliu Dia:diumenge 3 de juny de 2012 Lloc: Cantonigròs Distància: 10 quilòmetres Hora sortida: 10,00 del matí Curses infantils: 800 metres per a nens i nenes de 2 a 9 anys (sortida a les 9,15) 2.500 metres per a nens i nenes de 10 a 14 anys (sortida a les 9,30) Caire de totes les curses: No competitives Inscripcions: Gratuïtes Recollida de dorsals: Abans de la cursa, en el lloc de la sortida (Camp de futbol) Premis: No. Avituallaments: Qm.5 i arribada. (Infantils: arribada) Degustació gratuïta: Productes de la terra en acabar la cursa a Can Colom Vestuari i Dutxes: Camp de futbol Guarderia: Servei gratuït per facilitar que els pares corrin la cursa de 10 kms Pàrquing: A dojo. (Excepte als voltants de la sortida/arribada, on es prega no fer-ho) Forma d’inscriure’s: Per internet enviant les dades següents al correu memorialro@yahoo.es Vull inscriure’m a la VIII Cursa de Cantonigròs Nom: Cognoms: Edat: Sexe: Població: ……………………………………………………………………………………. Així mateix, vull inscriure al/s nen/s Nom: Cognoms: Edat: Sexe: …………………………………………………………………………………….

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.