Avui finalitza el termini per a les inscripcions a la cursa que es disputarà aquest diumenge

0
448

Més de 600 atletes ja s’han inscrit a la Volta Badia 10K que aquest any estarà integrada per 3 curses diferents. La més primerenca serà la Volta Badia Base amb una distància de 290 metres, per a corredors nascuts entre 1998 i 2009 (9 hores) que partiran des de l’Avinguda Burgos, amb meta al pàrquing del Mercat Municipal. | Mitja hora més tard prendran la sortida els atletes de la Volta Badia Pro que hauran de recórrer 10 quilòmetres i serà puntuable mitjançant el sistema Champion Chip. Els atletes realitzaran una prova sobre asfalt i passaran pel polígon de Sant Pau de Riu-Sec al costat de Badia. Per a aquesta carrera s’han previst quatre categoria: absoluta, promesa, veterans i grans veterans. Les inscripcions per a la Volta Badia Pro té un cost de 9 euros si es disposa de xip i de 10 euros en cas contrari i pot formalitzar-se en diferents punts: Badia del Vallès: Fisio teràpies, C/ Burgos, 28. Barberà del Vallès: Gedo, Centre Comercial Baricentro local 34, Ctra N-150 Km 6,7. Sabadell: Runnersworld, C/ Brujas, 29 bajos. Cerdanyola del Vallès: Consell Esportiu Vallès Occidental Sud, Av/ de Guiera, 6-8. Rubí: Gedo, Polígono Industrial Can Rosés, C/ Atletisme, Nau 19 Bis. Barcelona: Gedo, Pg/ Fabra i Puig, 233-235 local 2. Masnou: Gedo, Av/ Maresme 9, local 2. Finalment, la Volta Badia Popular de 5 quilòmetres de recorregut està oberta a tots els públics sense distinció d’edat, ja que no és competitiva. Com a novetat, Nova Badia realitzarà la cobertura de la Volta Badia 10K en directe a través d’internet al canal Nova Badia TV de la plataforma Ustream TV. La retransmissió s’iniciarà a les 08.45 hores del matí i finalitzarà a les 13 hores. Durant la connexió, s’oferirà la sortida i l’arribada dels atletes, així com entrevistes. Més de quatre hores perquè els que no puguin assistir a la carrera puguin seguir-la en directe a través d’Internet. Per a més informació, consultar la pàgina web de la carrera www.voltabadia10k.com.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.