WILSON KIPKETER, PRIMER AMBAIXADOR DEL CAMPIONAT DEL MÓN JÚNIOR D’ATLETISME BARCELONA 2012

0
464

El triple campió del món de 800m Wilson Kipketer ha estat confirmat com a primer ambaixador del Campionat del Món Júnior d’Atletisme Barcelona 2012. El migfondista danès d’origen kenyà donarà tot el seu suport als participants del campionat, que tindrà lloc del 10 al 15 de juliol a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.| Kipketer, que va tenir al seu poder durant 13 anys el rècord del món 800m, va aconseguir tres medalles d’or de forma consecutiva als Campionats del Món de Göteborg 1995, Atenes 1997 i Sevilla 1999, a més de la medalla d’argent als Jocs Olímpics de Sydney 2000 i bronze a Atenes 2004. Després de la seva retirada al 2005, Kipketer va seguir vinculat al seu esport favorit com a Ambaixador dels Campionats del Món Júnior i Juvenils, a més de formar part del Programa de Desenvolupament de l’IAAF. La participació de Kipketer a un Campionat del Mon Júnior es remunta a l’edició celebrada a Plovdiv (Bulgària) al 1990, a la qual va acabar a la quarta posició als 800m. Aquest estiu, a Barcelona, tindrà l’oportunitat de conèixer als millors esportistes de la categoria júnior, als quals animarà perquè continuïn aconseguint grans resultats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.