VOLTA BADIA 10K 2012

0
653

1000 € EN PREMIS
Les novetats principals d’aquet any són: Organització de la Volta Badia 10K per part de l’Ajuntament de Badia, la AE Viu l’esport de Badia, el Club Triatló Badia i el Club Atletisme Badia. La Volta Badia 10k 3 curses en 1: Volta Badia Pro pels corredors més habituals. oVolta Badia Base pels petits. Volta Badia Popular per tothom. La Volta Badia 10k preveu 2000 participants, seguim creixent creant marc i esport. La Volta Badia 10k te difusió en medis de comunicació tradicionals i digitals. Amb pàgina web pròpia www.voltabadia10k.com. · La Volta Badia 10k està associada a grans marques nacionals e internacionals.| El preu d’inscripció de la Volta Badia 10K és de 9 euros, IVA inclòs, amb xip groc i 10 euros, amb lloguer de xip d’un sol ús i retornable. La Volta Badia Base i Popular és gratuïta. Les inscripcions de la Volta Badia 10K PRO es podran fer per Internet a través del web: · www.voltabadia10k.com.
· O directament: http://atletisme.com/cursesol/1206badia/
· També podeu consultar el llistat de inscrits:
http://atletisme.com/cursesol/1206badia/inscrits.php
Les inscripcions de la Volta Badia 10K Base i Popular també es podran fer presencialment al Complex Esportiu Municipal de Badia del Vallès, o es pot descarregar el formulari d’inscripció des del web: www.voltabadia10k.com i enviar-lo al mail voltabadia10k@gmail.com.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.