VOLTA BADIA 10K 2012

0
525

1000 € EN PREMIS
Les novetats principals d’aquet any són: Organització de la Volta Badia 10K per part de l’Ajuntament de Badia, la AE Viu l’esport de Badia, el Club Triatló Badia i el Club Atletisme Badia. La Volta Badia 10k 3 curses en 1: Volta Badia Pro pels corredors més habituals. oVolta Badia Base pels petits. Volta Badia Popular per tothom. La Volta Badia 10k preveu 2000 participants, seguim creixent creant marc i esport. La Volta Badia 10k te difusió en medis de comunicació tradicionals i digitals. Amb pàgina web pròpia www.voltabadia10k.com. · La Volta Badia 10k està associada a grans marques nacionals e internacionals.| El preu d’inscripció de la Volta Badia 10K és de 9 euros, IVA inclòs, amb xip groc i 10 euros, amb lloguer de xip d’un sol ús i retornable. La Volta Badia Base i Popular és gratuïta. Les inscripcions de la Volta Badia 10K PRO es podran fer per Internet a través del web: · www.voltabadia10k.com.
· O directament: http://atletisme.com/cursesol/1206badia/
· També podeu consultar el llistat de inscrits:
http://atletisme.com/cursesol/1206badia/inscrits.php
Les inscripcions de la Volta Badia 10K Base i Popular també es podran fer presencialment al Complex Esportiu Municipal de Badia del Vallès, o es pot descarregar el formulari d’inscripció des del web: www.voltabadia10k.com i enviar-lo al mail voltabadia10k@gmail.com.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.