CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS – “ALIANÇA”

0
538

El FC Barcelona, Campió Masculí i Femení
Jordi Sánchez, Rècord de Catalunya de javelina amb 73,05 m
El passat diumenge 27 de maig s’ha celebrat la dinovena edició del Campionat de Catalunya de Clubs “Aliança” a l’Estadi de Serrahima de Barcelona. El Futbol Club Barcelona ha renovat el títol i s’ha proclamat Campió tant a la categoria masculina com a la femenina. Cal destacar l’actuació de Jordi Sánchez (FCB) que amb un tir de 73,05 metres ha millorat el Rècord de Catalunya Absolut de llançament de javelina, millorant en 3 cm l’anterior registre que datava de l’any 1.994 i que estava en possessió de l’Enric Bassols, actual entrenador d’en Jordi Sánchez.|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.