CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS – “ALIANÇA”

0
396

El FC Barcelona, Campió Masculí i Femení
Jordi Sánchez, Rècord de Catalunya de javelina amb 73,05 m
El passat diumenge 27 de maig s’ha celebrat la dinovena edició del Campionat de Catalunya de Clubs “Aliança” a l’Estadi de Serrahima de Barcelona. El Futbol Club Barcelona ha renovat el títol i s’ha proclamat Campió tant a la categoria masculina com a la femenina. Cal destacar l’actuació de Jordi Sánchez (FCB) que amb un tir de 73,05 metres ha millorat el Rècord de Catalunya Absolut de llançament de javelina, millorant en 3 cm l’anterior registre que datava de l’any 1.994 i que estava en possessió de l’Enric Bassols, actual entrenador d’en Jordi Sánchez.|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.