Marxa solidària a favor de SOS Richi

0
424

El Club Atletisme La Sansi organitzarà amb l’ajuntament de Lloret i la coordinadora SOS Richi una marxa benèfica a Lloret de Mar el proper 17 de juny a les11hEls participants podran córrer o caminar durant el 3kms de recorregut que serà un homenatge al jove Ricard García ‘Richi’, de només 6 anys i actualment està ingressat a Boston (Estats Units) malalt de càncer per un medul·loblastoma maligne que té al cap, tota la recaptació d’aquesta marxa anirà directament destinada a l’operació de Richi que supera els 200.000 €. | Aquesta acció solidària no és l’única, des de principis del mes d’abril, l’associació SOS Richi ha rebut un important allau d’adhesions, algunes d’elles anònimes i altres tan mediàtiques com la d’esportistes o cantants de renom.Les inscripcions es poden realitzar al web www.lasansirichi.com o en diferents punts d’inscripció presencials entre ells, el Puntet de Lloret. Tots els inscrits tindran una samarreta tècnica de record, refresc en arribar a meta i entraran en el sorteig de lots de productes.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.