A PARTIR DEL DIA 1 DE JUNY JA ES POT FER LES INSCRIPCIONS DE LA TRAIL SENDERS DEL PENEDÈS

0
438

anunciàvem fa un mes que el proper 30 de setembre tindria lloc al Penedès una nova i bonica cursa, la Trail Senders del Penedès a les Cabanyes, organitzada per l’Ajuntament de les Cabanyes i la comissió organitzadora de la cursa de Sant Valentí.Aquesta cursa de trail és molt suau de iniciació en el mon de les curses de muntanya, però molt atractiva i molt maca, ja que tota ella transcorreix per senders que van envoltant les vinyes que hi ha per la zona i també passant per mig de un bosc, la cursa de 12,7 kms la llarga i al mateix temps és farà una curta de 5,5 kms, senders de cinc pobles de la comarca, Les Cabanyes, Vilobí, Font Rubí, Santa Fe i la Granada. |La noticia aquesta vegada és que la cursa obre les inscripcions a partir del 1 de juny i es podran fer exclusivament a través de la web: www.atletisme.cat , ja que la cursa està controlada per champion chip, el preu de la inscripció es de 12 euros pels que lloguen el xip i 11 euros pels que tenen xip groc, les dues curses.A tots els participants se’ls obsequiarà amb una samarreta i gorra técnica de bona qualitat, apart de que hi haurà 2 avituallaments en el circuit i un a l’arribada. Ja sabeu ara teniu l’oportunitat de córrer i gaudir per senders i llocs que tenen una bellesa molt especial.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.