A PARTIR DEL DIA 1 DE JUNY JA ES POT FER LES INSCRIPCIONS DE LA TRAIL SENDERS DEL PENEDÈS

0
353

anunciàvem fa un mes que el proper 30 de setembre tindria lloc al Penedès una nova i bonica cursa, la Trail Senders del Penedès a les Cabanyes, organitzada per l’Ajuntament de les Cabanyes i la comissió organitzadora de la cursa de Sant Valentí.Aquesta cursa de trail és molt suau de iniciació en el mon de les curses de muntanya, però molt atractiva i molt maca, ja que tota ella transcorreix per senders que van envoltant les vinyes que hi ha per la zona i també passant per mig de un bosc, la cursa de 12,7 kms la llarga i al mateix temps és farà una curta de 5,5 kms, senders de cinc pobles de la comarca, Les Cabanyes, Vilobí, Font Rubí, Santa Fe i la Granada. |La noticia aquesta vegada és que la cursa obre les inscripcions a partir del 1 de juny i es podran fer exclusivament a través de la web: www.atletisme.cat , ja que la cursa està controlada per champion chip, el preu de la inscripció es de 12 euros pels que lloguen el xip i 11 euros pels que tenen xip groc, les dues curses.A tots els participants se’ls obsequiarà amb una samarreta i gorra técnica de bona qualitat, apart de que hi haurà 2 avituallaments en el circuit i un a l’arribada. Ja sabeu ara teniu l’oportunitat de córrer i gaudir per senders i llocs que tenen una bellesa molt especial.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.