CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET I BENJAMÍ (Jornada Prèvia)

0
439

Emília del Hoyo, Rècord de Catalunya de 100 m tanques amb 14”31
El passat dissabte 27 de maig, es va celebrar la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Aleví i Infantil a l’Estadi Municipal La Pedra Salvadora de Mollet del Vallès. A la prova dels 100 m tanques, Emília del Hoyo (AV. Manresa) va establir un nou Rècord de Catalunya de 100 metres tanques amb una marca de 14”31. Aquest registre millora en 26 centèsimes l’anterior que datava de l’any 1.989 i que estava en possessió de l’Anna Adósis. La jornada final de la categoria cadet se celebrarà el proper 17 de juny a Vic, i la de la categoria benjamí el 9 de juny a Tarragona, conjuntament amb les categories aleví i infantil.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.