EL CD TERRASSA ACULL LA PROPERA CURSA DEL CIRCUIT ACTIVA’T

0
524

El proper diumenge es disputarà la segona cursa popular del CD Terrassa Hockey, puntuable pel Circuit de Curses Activa’t que organitzant de forma conjunta l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Mutua de Terrassa. Després de celebrades les dues primeres curses puntuables pel Circuit Activa’t, la Mitja Marató de Terrassa i la Santi Centelles, el diumenge 27 de maig és celebrarà la segona cursa popular del CD Terrassa Hockey que és desenvoluparà pels voltants del Club Esportiu, situat a la Ctra. De Talamanca, km. 5’6 de Matadepera.| Es disputaran dues curses: Nens/es: La sortida està programada per les 10h30minuts amb un recorregut total de 1’2km. Adults/es: Sortida de la cursa a les 11h:15m. amb traçat de 5’6km. La cursa popular del CD Terrassa, puntuable pel Circuit de Curses Activa’t, és va iniciar l’any passat formant part dels actes programats dins de la celebració del Centenari del Club, “la Cursa del Centenari”. En la primera edició celebrada, el guanyador en categoria masculina va ser Andrés Sánchez i en fèmines es va imposar Carme Ballesteros. En la cursa Infantil, fins 12 anys, victòria masculina per Bernat Garreta i femenina Diana Ciriquian. En categoria fins els 6 anys masculí, guanyador Albert Robles i Anna Palomo en categoria femenina. Aquesta edició 2012 el Circuit de Curses Activa’t el formen: – 29 de gener de 2012 Mitja Marató i cursa Santi Centelles – 27 de maig de 2012 2ª cursa popular del CD Terrassa Hockey – 2 de juny de 2012 Cursa del Barri del Bonaire – 10 de juny de 2012 Cursa del barri de Poble Nou-Zona Esportiva – 30 de juny de 2012 XXXII Cursa de la festa major de Terrassa – 7 de juliol de 2012 Cursa del barri de Ca N’Anglada – 14 de juliol de 2012 Cursa del barri de ST. Llorenç – 1 de setembre de 2012 Cursa de Matadepera – 20 d’octubre de 2012 10 km. en pista de Terrassa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.