Genis Grau (Club Castellfollit Triatló ) i Clàudia Galícia ( Club Natació Vic-etb)guanyadors absol

0
341

El Club Aquàtic Xaloc ha organitzar a Sant Feliu Guíxols una espectacular diada de triatló ja que a lo llar de tot el dissabte passat hem tingut sessions de matí i tarda de competicions continuades , el plat fort per la tarda amb la edició numero 23 de triatló per federats , el més antic de tot Catalunya sota la distancia sprint , els triatletes han fet front a 750 metres de natació a mar obert , seguit de 20 quilòmetres de ciclisme de carretera , espectacular recorregut d’anada i tornada fins a Tossa de Mar , aquest segment tallat al trànsit i per acabar 5 quilòmetres de cursa a peu per la zona portuària.| Dins de la competició masculina molta emoció amb la treballada victòria absoluta amb un temps de 58 minuts i 34 segons pel triatleta junior Genís Grau (Club Castellfollit Triatló ) per un estret marge de 3 segons per davant del segon classificat absolut Santi Pellejero (Club VO ) completant el podi com tercer absolut Roger Serrano (Cerrr Igualada) que encara pertany a la categoria sub-23.Per equips 1º Club Natació Prat-triatló (Torres-López-Garcia) 2º Club Castellfollit Triatló (Grau-Recober-Barrionuevo) 3º Centre Natació Mataró (Prat-Soler-Sole). A la vessant femenina Clàudia Galícia (Club Natació Vic-etb) va assolir la victòria amb claredat amb un temps de 1 hora 11 minuts 40 segons , 18 segons per davant de la segona classificada absoluta Dolça Ollé ( Club Natació Reus Ploms ) el tercer graó del podi per Sara Oler (Centre Natació Mataró ).Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Ollé-Tusell-Rus) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Xandri-Vassilatos-Jordi) 3ª Centre Natació Mataró (Loehr-Rivas-Luna).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.