Genis Grau (Club Castellfollit Triatló ) i Clàudia Galícia ( Club Natació Vic-etb)guanyadors absol

0
465

El Club Aquàtic Xaloc ha organitzar a Sant Feliu Guíxols una espectacular diada de triatló ja que a lo llar de tot el dissabte passat hem tingut sessions de matí i tarda de competicions continuades , el plat fort per la tarda amb la edició numero 23 de triatló per federats , el més antic de tot Catalunya sota la distancia sprint , els triatletes han fet front a 750 metres de natació a mar obert , seguit de 20 quilòmetres de ciclisme de carretera , espectacular recorregut d’anada i tornada fins a Tossa de Mar , aquest segment tallat al trànsit i per acabar 5 quilòmetres de cursa a peu per la zona portuària.| Dins de la competició masculina molta emoció amb la treballada victòria absoluta amb un temps de 58 minuts i 34 segons pel triatleta junior Genís Grau (Club Castellfollit Triatló ) per un estret marge de 3 segons per davant del segon classificat absolut Santi Pellejero (Club VO ) completant el podi com tercer absolut Roger Serrano (Cerrr Igualada) que encara pertany a la categoria sub-23.Per equips 1º Club Natació Prat-triatló (Torres-López-Garcia) 2º Club Castellfollit Triatló (Grau-Recober-Barrionuevo) 3º Centre Natació Mataró (Prat-Soler-Sole). A la vessant femenina Clàudia Galícia (Club Natació Vic-etb) va assolir la victòria amb claredat amb un temps de 1 hora 11 minuts 40 segons , 18 segons per davant de la segona classificada absoluta Dolça Ollé ( Club Natació Reus Ploms ) el tercer graó del podi per Sara Oler (Centre Natació Mataró ).Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Ollé-Tusell-Rus) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Xandri-Vassilatos-Jordi) 3ª Centre Natació Mataró (Loehr-Rivas-Luna).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.