CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ I INFANTIL (Jornada Prèvia)

0
377

Quatre Rècords de Catalunya Infantil, dos millorats i dos igualats Aaron Sola en disc amb 41,57 m i Meskelu Curado als 220 m.t. amb 30”18 Martí Pagès en triple amb 11,49 m i Andrea Trape als 220 m.t. amb 32”72
El passat dissabte 19 de maig, es va celebrar la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Aleví i Infantil a l’Estadi Municipal de Mataró. Ha estat una gran jornada d’atletisme de promoció amb la consecució de quatre Rècords de Catalunya a la categoria infantil.| D’aquestes quatre millors marques, dos han millorat el rècord català i dos l’han igualat. Aaron Sola (CA Torredembarra) ha marcat un nou registre en llançament de disc amb una marca de 41,57 metres, millorant l’anterior registre de 41,28 m que datava de l’any 1985. També ha millorat el rècord català infantil Meskelu Curado (JA Sabadell) que ha marcat 30”18 als 220 m tanques. Han igualat el rècord català infantil, Martí Pagès (CM ST. Cugat) en triple salt amb una marca de 11,49 metres, i Andrea Trape (CA Torredembarra) als 220 m tanques amb 32”72. La Jornada Final se celebrarà el proper 9 de juny a Tarragona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.