CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ I INFANTIL (Jornada Prèvia)

0
467

Quatre Rècords de Catalunya Infantil, dos millorats i dos igualats Aaron Sola en disc amb 41,57 m i Meskelu Curado als 220 m.t. amb 30”18 Martí Pagès en triple amb 11,49 m i Andrea Trape als 220 m.t. amb 32”72
El passat dissabte 19 de maig, es va celebrar la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Aleví i Infantil a l’Estadi Municipal de Mataró. Ha estat una gran jornada d’atletisme de promoció amb la consecució de quatre Rècords de Catalunya a la categoria infantil.| D’aquestes quatre millors marques, dos han millorat el rècord català i dos l’han igualat. Aaron Sola (CA Torredembarra) ha marcat un nou registre en llançament de disc amb una marca de 41,57 metres, millorant l’anterior registre de 41,28 m que datava de l’any 1985. També ha millorat el rècord català infantil Meskelu Curado (JA Sabadell) que ha marcat 30”18 als 220 m tanques. Han igualat el rècord català infantil, Martí Pagès (CM ST. Cugat) en triple salt amb una marca de 11,49 metres, i Andrea Trape (CA Torredembarra) als 220 m tanques amb 32”72. La Jornada Final se celebrarà el proper 9 de juny a Tarragona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.