FINAL DE LA LLIGA CATALANA DE CLUBS

0
338

El CA Laietània, en homes, i l’Agrupació AC, en dones, Campions
Aquest cap de setmana, 12 i 13 de maig, s’han celebrat les jornades finals de la Lliga Catalana de Clubs 2.011 en les diferents categories. A la categoria masculina, el CA Laietània de Mataró s’ha proclamat Campió a l’encontre corresponen a la Final A celebrat a Manresa i aconsegueix revalidar el títol assolit la temporada passada. A la categoria femenina, la victòria ha estat per l’Agrupació Atlètica de Catalunya a l’encontre celebrat a l’Estadi de Serrahima de Barcelona. Amb aquest títol, l’Agrupació aconsegueix el seu cinquè Campionat de Lliga.| A la Segona Categoria masculina, es va disputar a Mataró l’encontre del grup d’ascens. La UA Terrassa i el CE Penedès es van classificar primer i segon respectivament, aconseguit d’aquesta manera l’ascens a la Primera Divisió. A la Tercera Categoria masculina la victòria ha estat pel CA Olesa, i a la Segona Categoria Femenina pel Cornellà At., als encontres celebrats a les pistes de la Mar Bella de Barcelona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.