FINAL DE LA LLIGA CATALANA DE CLUBS

0
415

El CA Laietània, en homes, i l’Agrupació AC, en dones, Campions
Aquest cap de setmana, 12 i 13 de maig, s’han celebrat les jornades finals de la Lliga Catalana de Clubs 2.011 en les diferents categories. A la categoria masculina, el CA Laietània de Mataró s’ha proclamat Campió a l’encontre corresponen a la Final A celebrat a Manresa i aconsegueix revalidar el títol assolit la temporada passada. A la categoria femenina, la victòria ha estat per l’Agrupació Atlètica de Catalunya a l’encontre celebrat a l’Estadi de Serrahima de Barcelona. Amb aquest títol, l’Agrupació aconsegueix el seu cinquè Campionat de Lliga.| A la Segona Categoria masculina, es va disputar a Mataró l’encontre del grup d’ascens. La UA Terrassa i el CE Penedès es van classificar primer i segon respectivament, aconseguit d’aquesta manera l’ascens a la Primera Divisió. A la Tercera Categoria masculina la victòria ha estat pel CA Olesa, i a la Segona Categoria Femenina pel Cornellà At., als encontres celebrats a les pistes de la Mar Bella de Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.