EL CIRCUIT DE CURSES ACTIVA’T DE NOU EN MARXA

0
314

El Circuit de Curses Activa’t incorpora, en aquesta edició, una nova cursa puntuable, la del Poble Nou – Zona Esportiva el 10 de juny.
Dins de la Campanya Esport, Salut i Qualitat de vida va néixer, fa quatre anys, el Circuit de Curses Activa’t organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Mutua de Terrassa amb l’objectiu de potenciar la pràctica esportiva i el benefici que significa per les persones l’esport. Després de celebrades les dues primeres curses puntuables, la Mitja Marató de Terrassa i la Santi Centelles, el passat 29 de gener, arribem els mesos de més intensitat d’aquest Circuit de Curses Activa’t a la nostra ciutat.| El 27 de maig es celebrarà la segona edició de la Cursa popular del CD Terrassa Hockey, que es disputarà pel voltant de les instal·lacions esportives del Club. El preu d’inscripció és de 4 euros els adults i 2 euros els nens. Les inscripcions ja estan obertes, fins el 23 de maig a les 20 hores. Per inscriure’s és pot fer directament al Club, per més informació www.cdterrassa.cat. El dissabte 2 de juny es disputarà la Cursa de Festa Major del Pla del Bonaire. L’ inscripció es gratuïta i ja és poden tramitar a través del Club Natació Terrassa- Pla del Bonaire, c/ Sabadell, s/n., per més informació telèfon 93 735 24 25, fins el dia 30 de maig a les 20 hores. Les inscripcions a aquestes dues curses també es poden fer directament a la seu de l’A.E. Mitja Marató Terrassa, c/ del Vall, 53, 2n., dilluns, dimecres i divendres de 19h a 20h. Aquesta edició 2012 el Circuit de Curses Activa’t el formen: – 29 de gener de 2012 Mitja Marató i cursa Santi Centelles – 27 de maig de 2012 2ª cursa popular del CD Terrassa Hockey – 2 de juny de 2012 Cursa del Barri del Bonaire – 10 de juny de 2012 Cursa del barri de Poble Nou-Zona Esportiva – 30 de juny de 2012 XXXII Cursa de la festa major de Terrassa – 7 de juliol de 2012 Cursa del barri de Ca N’Anglada – 14 de juliol de 2012 Cursa del barri de ST. Llorenç – 1 de setembre de 2012 Cursa de Matadepera – 20 d’octubre de 2012 10 km. en pista de Terrassa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.