EL CIRCUIT DE CURSES ACTIVA’T DE NOU EN MARXA

0
509

El Circuit de Curses Activa’t incorpora, en aquesta edició, una nova cursa puntuable, la del Poble Nou – Zona Esportiva el 10 de juny.
Dins de la Campanya Esport, Salut i Qualitat de vida va néixer, fa quatre anys, el Circuit de Curses Activa’t organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Mutua de Terrassa amb l’objectiu de potenciar la pràctica esportiva i el benefici que significa per les persones l’esport. Després de celebrades les dues primeres curses puntuables, la Mitja Marató de Terrassa i la Santi Centelles, el passat 29 de gener, arribem els mesos de més intensitat d’aquest Circuit de Curses Activa’t a la nostra ciutat.| El 27 de maig es celebrarà la segona edició de la Cursa popular del CD Terrassa Hockey, que es disputarà pel voltant de les instal·lacions esportives del Club. El preu d’inscripció és de 4 euros els adults i 2 euros els nens. Les inscripcions ja estan obertes, fins el 23 de maig a les 20 hores. Per inscriure’s és pot fer directament al Club, per més informació www.cdterrassa.cat. El dissabte 2 de juny es disputarà la Cursa de Festa Major del Pla del Bonaire. L’ inscripció es gratuïta i ja és poden tramitar a través del Club Natació Terrassa- Pla del Bonaire, c/ Sabadell, s/n., per més informació telèfon 93 735 24 25, fins el dia 30 de maig a les 20 hores. Les inscripcions a aquestes dues curses també es poden fer directament a la seu de l’A.E. Mitja Marató Terrassa, c/ del Vall, 53, 2n., dilluns, dimecres i divendres de 19h a 20h. Aquesta edició 2012 el Circuit de Curses Activa’t el formen: – 29 de gener de 2012 Mitja Marató i cursa Santi Centelles – 27 de maig de 2012 2ª cursa popular del CD Terrassa Hockey – 2 de juny de 2012 Cursa del Barri del Bonaire – 10 de juny de 2012 Cursa del barri de Poble Nou-Zona Esportiva – 30 de juny de 2012 XXXII Cursa de la festa major de Terrassa – 7 de juliol de 2012 Cursa del barri de Ca N’Anglada – 14 de juliol de 2012 Cursa del barri de ST. Llorenç – 1 de setembre de 2012 Cursa de Matadepera – 20 d’octubre de 2012 10 km. en pista de Terrassa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.