3ª edició del triatló de Lloret de Mar

0
446

Iñaki Baldellou ( C.D. Fasttriatlón ) i Anna Flaquer ( Team Calella Triatlhon) Guanyadors absoluts
La tercera edició del triatló de Lloret de Mar ha esta l’escenari escollit per la 6ª jornada de la Lliga Nacional de l’especialitat , sota la distancia sprint els triatletes , amb un inscripció rècord de més de 500 participants , han fet front a 750 metres de natació a mar obert ubicats a la platja de Fenals en un mar molt pla però amb l’aigua força freda, tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera en un traçat urbà de 4 voltes , molt tècnic i tallat al trànsit , per acabar amb una cursa a peu de 5 quilòmetres pel passeig marítim i els seu voltants.| Dins de l’apartat competitiu i a la categoria masculina Iñaki Baldellou (C.D. Fasttriatlón ) s’ha endut la victòria absoluta desprès de 1 hora 1 minut 8 segons , un marge de 32 segons per davant del segon classificat absolut i primer sub-23 Roger Serrano (Cerrr Igualada) , completant el podi com tercer absolut Joan Ruvireta (Club Natació Vic-etb).Per equips 1º Club Natació Vic-etb (Ruvireta-Moreno-De la Mora) 2º C.D. Fasttriatlón (Baldellou-Carrasco-Pagès) 3º Club Natació Prat-triatló (Fauria-Cofiné-Garcia). A la vessant femenina victòria absoluta per la vigent Campiona de Catalunya absoluta d´aquatló , la junior Anna Flaquer (Team Calella Triatlhon) liderant la competició en solitari des de el segment de natació , creuant la línia d’arribada amb un temps de 1 hora 15 minuts i 38 segons , una avantatge de 33 segons a la segona classificada Montse Martínez (Club Triatló Granollers) el tercer graó del podi absolut per una altre junior Marta Botsora (Cerrr Igualada).Per equips 1ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Pubill-Jordi-Vassilatos) 2ª Club Triatló Granollers (Martínez-Andujar-Codina) 3ª Club Natació Prat-triatló (Celma-De la Cal-Maqueda).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.