Llorenç Esteve(JAS) i Yolanda Riera (JAS) campions absoluts del 6è Cros de La Salut

0
485

Oualid Ougali i Laura Arroyo en petits i Manuel Guillem i Esther Montosa en veterans són els altres protagonistes de la matinal atlètica de l’Aplec
Miguel Quesada ja té relleu. El jove Llorenç Esteve ha agafat el testimoni de l’atleta internacional i s’ha imposat a la prova absoluta de la 6a edició del Cros de La Salut. | El de la Joventut Atlètica Sabadell (JAS) ha estat el més ràpid en donar les tres voltes al circuit del cros, que un any més s’ha instal·lat a tocar del Santuari de la Mare de Déu. Esteva ha marcat el ritme des del tret de sortida, i només els seus companys d’equip Sergio Bellido i Oriol Cascalló li han pogut seguir. En la darrera volta, però, Esteva ha aconseguit obrir distància amb els seus rivals fins acabar entrant en solitari a la línia d’arribada. Encara més contundent ha estat la victòria de la Yolanda Riera a la prova femenina. La de JAS ha sortit decidida a per la victòria des d’un primer moment, i no ha trobat massa oposició. Andrea Guimerà del Club Natació Sabadell i Esther Benavente (U.A.BARBERÀ), segona i tercera respectivament, han completat el podi. Això pel que fa a la categoria absoluta. Prèviament, s’han disputat la cursa de petits i la de veterans. A la més matinera, Oualid Ougali ha guanyat la cursa masculina, mentre que Laura Arroyo ha estat la vencedora de la femenina. I pel que fa a la cursa de veterans, les victòries han estat pels atletes de la Joventut Atlètica Sabadell Manuel Guillem i Esther Montosa. Més participants Més enllà de resultats i de guanyadors, Josep Molins, president de la JAS i responsable de l’organització, s’ha felicitat per l’èxit de convocatòria. “En total han estat 165 atletes en les tres curses, cinquanta persones més que l’any passat”, ha assenyalat Molins. Pel màxim responsable de la JAS, “un èxit, que encara podia haver estat més si molts dels nostres atletes no estiguessin avui estudiant o treballant fora de Sabadell”. Tot i això, segons Molins, és “la demostració que estem vivint un molt bon moment a nivell atlètic a la nostra ciutat, i de l’esport en general”. Per cert, que l’increment de participants no s’ha donat només al cros. En la tradicional Pujada a La Salut, que aquest any arribava a la seva 28a edició, els organitzadors han parlat de més de 650 persones que han pujat caminant des de la plaça de La Sardana, davant de l’edifici de Fira Sabadell, fins al Santuari de la Mare de Déu de La Salut.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.