Èxit Popular a la Mitja Marató i 10 km de Tossa Mar

0
431

La Mitja Marató i 10 km de Tossa de Mar celebrada aquest diumenge 13 de maig ha estat un èxit pel que fa a l’assistència de corredors, amb nou record de la prova amb 930 participants, i de l’organització que ha permès que el públic i els atletes poguessin gaudir d’un gran dia de sol, platja i esport a Tossa de Mar.| Pel que fa a la prova pròpiament dita els guanyadors absoluts de la Mitja Marató de Tossa de Mar han estat l’atleta francesa Michelle Bartels amb 1h35’03” (independent) i en categoria masculina l’atleta Barceloní Marc Hurtado amb 1h17’11” del Runnersworld. Els han acompanyat en el podi Marta Pacheco (Maimakansu) i Marta Noe (Maimakansu) en segona i tercera posició respectivament en la categoria femenina, i Lahcen Harbil (Centre Excta. Sant Pol) i Pere Boadas (Fondistes Blanes) que han completat el podi de la prova en l’apartat masculí. En la prova dels 10 km els vencedors del dia han estat Hasna Bahom i Jose Rosa, ambdós integrants de l’equip Trotaplanas de l’Hospitalet de Llobregat. El finalitzar la prova tots els participants han pogut gaudir de l’avituallament de beguda isotònica a càrrec de Maxi Fuel, el servei de fisioteràpia promogut per David Serra Fisioteràpia, un plat de pasta per tal de recuperar tota l’energia gastada durant l’exigent recorregut de la Mitja Marató i 10 km i de les precioses vistes del mar i les muralles de Tossa de Mar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.