CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS DE PROMOCIÓ

0
312

Carla Morral, Rècord de Catalunya Infantil de 600 m amb 1’42″85 Maria Vicente, Rècord de Catalunya Aleví d’alçada amb 1,54 m
Aquest cap de setmana, 12 i 13 de maig, s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs en les categories de Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet a El Prat del Llobregat.| El dissabte en jornada matinal es va disputar l’autonòmic de la categoria cadet amb victòria de l’Agrupació Atlètica de Catalunya tant en la categoria masculina com en la femenina. A la jornada de tarda es va disputar el campionat de la categoria infantil, aconseguint el títol el Club Muntanyenc Sant Cugat en la categoria femenina i l’Agrupació AC en la masculina. El diumenge en jornada matinal, es va celebrar l’autonòmic de les categories del més joves. A la categoria aleví el títol ha estat pel Grup Atletisme Lluïsos Mataró en nois i el Club Gimnàtic Tarragona en noies. A la categoria benjamí, la victòria ha estat per l’Agrupació AC en nois i el Club Atlètic Igualada, en noies. Cal destacar l’actuació de Carla Morral (CM St Cugat) que amb un registre de 1’42″85 ha batut el Rècord de Catalunya Infantil dels 600 metres, i de la Maria Vicente (ISS-L’H) que amb un millor salt de 1,54 m ha millorat el Rècord de Catalunya Aleví de salt d’alçada

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.