CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS DE PROMOCIÓ

0
489

Carla Morral, Rècord de Catalunya Infantil de 600 m amb 1’42″85 Maria Vicente, Rècord de Catalunya Aleví d’alçada amb 1,54 m
Aquest cap de setmana, 12 i 13 de maig, s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs en les categories de Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet a El Prat del Llobregat.| El dissabte en jornada matinal es va disputar l’autonòmic de la categoria cadet amb victòria de l’Agrupació Atlètica de Catalunya tant en la categoria masculina com en la femenina. A la jornada de tarda es va disputar el campionat de la categoria infantil, aconseguint el títol el Club Muntanyenc Sant Cugat en la categoria femenina i l’Agrupació AC en la masculina. El diumenge en jornada matinal, es va celebrar l’autonòmic de les categories del més joves. A la categoria aleví el títol ha estat pel Grup Atletisme Lluïsos Mataró en nois i el Club Gimnàtic Tarragona en noies. A la categoria benjamí, la victòria ha estat per l’Agrupació AC en nois i el Club Atlètic Igualada, en noies. Cal destacar l’actuació de Carla Morral (CM St Cugat) que amb un registre de 1’42″85 ha batut el Rècord de Catalunya Infantil dels 600 metres, i de la Maria Vicente (ISS-L’H) que amb un millor salt de 1,54 m ha millorat el Rècord de Catalunya Aleví de salt d’alçada

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.