Mitja Marató de la Cursa del Llop-Pujada al Mont Caro

0
310

Tot a punt per gaudir un any més de l’espectacular Mitja Marató de la Cursa del Llop-Pujada al Mont Caro el diumenge 3 de juny a les Terres de l’Ebre
. Diumenge 3 de juny es disputarà la vintena edició de la mitja marató de la Cursa del Llop, una de les proves per asfalt més exigents del calendari catala i estatal, tot superant un desnivell positiu de 1.100m La sortida es donarà , a les 10:00h a l’Avinguda de la Generalitat de Tortosa, enfront del Parc Municipal.| El recorregut de la cursa, homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, passa per Roquetes, Raval de Crist, cruïlla de Els Reguers, camí del Port i finalitza amb l’ascensió al Mont-Caro i arribada al refugi de Caro. Hi han premis en metàl.lic per als tres primers classificats de la general, tant en categoria masculina com en femenina, sempre i quan tinguin tramitada la llicència federativa per la FCA. L’organització ha limitat la participació a 300 atletes. S’instal.laran 10 punts d’avituallament al llarg de la Pujada i a l’arribada una zona de recuperació amb serveis de cures, massatges, dutxes i avituallament-refrigeri. Igualment s’intentarà donar les màximes facilitats per part de l’organització i de protecció civil per a què tot el públic pugui accedir al Caro i gaudir d’una gran matinal atlètica amb l’espectacularitat de la prova i amb les excepcionals panoràmiques de la vall i del delta de l’Ebre. Tota la informació de com accedir al Caro al web oficial de la cursa: www.cursadelllop.com (reglament específic de la mitja marató) L’entrega de premis i trofeus per a les diferents categories tindrà lloc dalt al Caro, a l’explanada del Restaurant “Pous de la Neu” a partir de les 13:15h

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.