Mitja Marató de la Cursa del Llop-Pujada al Mont Caro

0
490

Tot a punt per gaudir un any més de l’espectacular Mitja Marató de la Cursa del Llop-Pujada al Mont Caro el diumenge 3 de juny a les Terres de l’Ebre
. Diumenge 3 de juny es disputarà la vintena edició de la mitja marató de la Cursa del Llop, una de les proves per asfalt més exigents del calendari catala i estatal, tot superant un desnivell positiu de 1.100m La sortida es donarà , a les 10:00h a l’Avinguda de la Generalitat de Tortosa, enfront del Parc Municipal.| El recorregut de la cursa, homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, passa per Roquetes, Raval de Crist, cruïlla de Els Reguers, camí del Port i finalitza amb l’ascensió al Mont-Caro i arribada al refugi de Caro. Hi han premis en metàl.lic per als tres primers classificats de la general, tant en categoria masculina com en femenina, sempre i quan tinguin tramitada la llicència federativa per la FCA. L’organització ha limitat la participació a 300 atletes. S’instal.laran 10 punts d’avituallament al llarg de la Pujada i a l’arribada una zona de recuperació amb serveis de cures, massatges, dutxes i avituallament-refrigeri. Igualment s’intentarà donar les màximes facilitats per part de l’organització i de protecció civil per a què tot el públic pugui accedir al Caro i gaudir d’una gran matinal atlètica amb l’espectacularitat de la prova i amb les excepcionals panoràmiques de la vall i del delta de l’Ebre. Tota la informació de com accedir al Caro al web oficial de la cursa: www.cursadelllop.com (reglament específic de la mitja marató) L’entrega de premis i trofeus per a les diferents categories tindrà lloc dalt al Caro, a l’explanada del Restaurant “Pous de la Neu” a partir de les 13:15h

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.