Nou Record de Participació a la Mitja Marató i 10 km de Tossa Mar

0
488

La Mitja Marató i 10 km de Tossa de Mar d’aquest pròxim diumenge 13 de maig a les 10h del matí bat un nou record de participants en la seva 4ª edició arribant pràcticament els 1.000 corredors, els quals volen gaudir un any més del Run Festival de la Costa Brava.| La bona rebuda dels corredors ha fet que l’edició d’enguany no quedi cap dorsal per entregar uns quants dies abans de donar el tret de sortida de la prova. L’augment de participants ha estat molt important ja que s’ha incrementat més d’un 150% el nombre de corredors respecte a l’edició de l’any passat, de tal forma que ens mostra la consolidació d’aquesta prova dins del calendari català de curses d’atletisme. Les claus de l’èxit de participació han estat: el marc incomparable en el qual transcórrer el recorregut de la cursa, l’atenció personalitzada al corredor amb un ampli ventall de serveis i una oferta hotelera i d’activitats per poder gaudir amb família i amics d’un gran cap de setmana de sol, platja i esport a Tossa de Mar. El punt de sortida i trobada , a diferent d’antigues edicions, tindrà com a ubicació el passeig del Mar, just davant de la Platja Gran de Tossa de Mar, on sempre ha estat ubicada, i així seguirà sent, la línia d’arribada de la Mitja Marató i 10 km per tal de poder gaudir des d’un bon inici les precioses vistes del mar mediterrani i sentir-se ben protegit amb la fortificació medieval d’aquest municipi Gironí. Ara tot està a punt i en marxa perquè tots els assistents a la Mitja Marató i 10 km de Tossa de Mar puguin viure una nova experiència màgica. No t’ho pots perdre, vine i anima els nostres corredors Tota la informació de la prova la pots trobar a www.tossaesportiva.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.