COMENÇA LA VENDA D’ENTRADES ON-LINE DEL CAMPIONAT DEL MÓN JÚNIOR D’ATLETISME BARCELONA 2012

0
474

El Campionat del Món Júnior d’Atletisme Barcelona 2012 ha començat el procés de venda d’entrades on-line a preus molt populars. Els afeccionats a l’atletisme de tot el mon podran adquirir els seus tiquets mitjançant la pàgina web www.bcn2012.org per gaudir de la competició des de 3 euros al dia i per 12 euros l’abonament per les sis jornades a la Graderia General. Barcelona 2012 reunirà a l’Estadi Olímpic Lluís Compays del 10 al 15 de juliol a les estrelles de l’atletisme mundial dels pròxims anys.| Sense la necessitat de moure’s de casa per realitzar la compra, els espectadors de Barcelona 2012 podran adquirir les seves entrades utilitzant el sistema on-line incorporat a la web, que ofereix el servei de print at home, mitjançant el qual es podran escollir els seients i imprimir les entrades d’una forma còmoda i senzilla. La política de preus accessibles per la competició també es deixa veure al preu de venda de les entrades més cotitzades del campionat, les de la Tribuna Principal, és a dir, la recta dels 100 metres. Durant les tres primeres jornades de competició de dimarts 10 a dijous 12 de juliol- el seu preu és de 5 euros, mentre que els tres darreres dies surten a la venda per 10 euros. Per una altra banda, l’abonament pels sis dies a aquesta zona té un preu de 30 euros. El Campionat del Mon Júnior d’Atletisme Barcelona 2012 ja va camí del seu primer rècord, el de participació, en poder de Beijing 2006 amb 176 federacions inscrites. Fins el dia d’avui, han mostrat el seu interès en participar del 10 al 15 de juliol a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona un total de 186 federacions membre després de l’inscripció preliminar. Més informació: www.bcn2012.org

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.