Carles Castillejo i Nacho Cáceres als Jocs

0
329

El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer els atletes que participaran a la prova de marató als Jocs Olímpics de Londres. Dos atletes catalans han estat seleccionats per aquesta gran cita universal, Carles Castillejo (Adidas) i Ignacio Cáceres (FCB).| Carles Castillejo ja es va assegurar la participació olímpica el passat mes de desembre proclamant-se Campió d’Espanya i aconseguint la mínima amb 2h10’09?. Nacho Cáceres va aconseguir la mínima olímpica a la marató de Rotterdam amb 2h11’58?. Per a Castillejo seran els tercer Jocs, desprès de la seva participació a Atenas’04 als 5.000 metres i a Pekin’08 als 10.000 metres. Per a Cáceres seran els primers Jocs Olímpics.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.