Carles Castillejo i Nacho Cáceres als Jocs

0
417

El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer els atletes que participaran a la prova de marató als Jocs Olímpics de Londres. Dos atletes catalans han estat seleccionats per aquesta gran cita universal, Carles Castillejo (Adidas) i Ignacio Cáceres (FCB).| Carles Castillejo ja es va assegurar la participació olímpica el passat mes de desembre proclamant-se Campió d’Espanya i aconseguint la mínima amb 2h10’09?. Nacho Cáceres va aconseguir la mínima olímpica a la marató de Rotterdam amb 2h11’58?. Per a Castillejo seran els tercer Jocs, desprès de la seva participació a Atenas’04 als 5.000 metres i a Pekin’08 als 10.000 metres. Per a Cáceres seran els primers Jocs Olímpics.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.