1era CURSA POPULAR DE SANT FELIX

0
381

EL PROPER DISSABTE 2 DE JUNY A LES 19H
Ja feia dies que els administradors de la Festa Major de Vilafranca d’aquest any ( la més tradicional) estaven treballant en organitzar una cursa atlètica dins de la vila i amb un circuit molt especial, amb l’idea de fer-la pel recorregut de la processó de Sant Felix del dia 30, tot per dins del casc antic amb sortida i arribada al davant de l’Església de Santa Maria, al final i desprès de contactar amb moltes entitats, s’ha fet realitat. | La cursa tindrà lloc el proper 2 de juny a les 19h (dissabte), una hora on les botigues del centre estaran obertes i que s’espera que hi hagi molt d’ambient per tot el circuit.La cursa és de 4kms molt plana i assequible a tothom en un circuit de 2 kms que s’haurà de fer dues voltes, amb la possibilitat de fer-ne una volta sol, els kms seran assenyalats i estarà controlada per champion chip, per tant hi haurà classificacions i premi pels 3 primers masculins i femenins amb un trofeu especial i tots els participants s’emportaran un mocador oficial de la cursa.El preu de l’inscripció serà de 4 euros i s’han de fer al web www.atletisme.cat i el màxim de atletes serà de 1.000. Hi haurà avituallament líquid al finalitzar la cursa. Els dorsal es podran recollir el mateix dia de la cursa a partir de les 16h al Palau Baltà que està a la mateixa plaça de Santa Maria. Per tant ja no teniu excusa per córrer una cursa tant simbòlica i atractiva com aquesta, fer el recorregut de la Processo de Sant Felix no es fa cada dia i amb tants runners, per tant avancem la festa major al dia 2 de juny. Joan Luque

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.