1era CURSA POPULAR DE SANT FELIX

0
484

EL PROPER DISSABTE 2 DE JUNY A LES 19H
Ja feia dies que els administradors de la Festa Major de Vilafranca d’aquest any ( la més tradicional) estaven treballant en organitzar una cursa atlètica dins de la vila i amb un circuit molt especial, amb l’idea de fer-la pel recorregut de la processó de Sant Felix del dia 30, tot per dins del casc antic amb sortida i arribada al davant de l’Església de Santa Maria, al final i desprès de contactar amb moltes entitats, s’ha fet realitat. | La cursa tindrà lloc el proper 2 de juny a les 19h (dissabte), una hora on les botigues del centre estaran obertes i que s’espera que hi hagi molt d’ambient per tot el circuit.La cursa és de 4kms molt plana i assequible a tothom en un circuit de 2 kms que s’haurà de fer dues voltes, amb la possibilitat de fer-ne una volta sol, els kms seran assenyalats i estarà controlada per champion chip, per tant hi haurà classificacions i premi pels 3 primers masculins i femenins amb un trofeu especial i tots els participants s’emportaran un mocador oficial de la cursa.El preu de l’inscripció serà de 4 euros i s’han de fer al web www.atletisme.cat i el màxim de atletes serà de 1.000. Hi haurà avituallament líquid al finalitzar la cursa. Els dorsal es podran recollir el mateix dia de la cursa a partir de les 16h al Palau Baltà que està a la mateixa plaça de Santa Maria. Per tant ja no teniu excusa per córrer una cursa tant simbòlica i atractiva com aquesta, fer el recorregut de la Processo de Sant Felix no es fa cada dia i amb tants runners, per tant avancem la festa major al dia 2 de juny. Joan Luque

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.