VIII Cursa de Cantonigròs – Memorial Ramon Oliu

0
421

Dia:diumenge 3 de juny de 2012
Lloc: Cantonigròs
Distància: 10 quilòmetres
Hora sortida: 10,00 del matí
Curses infantils: 800 metres per a nens i nenes de 2 a 9 anys (sortida a les 9,15)
2.500 metres per a nens i nenes de 10 a 14 anys (sortida a les 9,30) Caire de totes les curses: No competitives
Inscripcions: Gratuïtes
Recollida de dorsals: Abans de la cursa, en el lloc de la sortida (Camp de futbol)| Premis: No. Avituallaments: Qm.5 i arribada. (Infantils: arribada) Degustació gratuïta: Productes de la terra en acabar la cursa a Can Colom Vestuari i Dutxes: Camp de futbol Guarderia: Servei gratuït per a facilitar que els pares corrin la cursa de 10 kms Pàrquing: A dojo. (Excepte als voltants de la sortida/arribada, on es prega no fer-ho) Forma d?inscriure?s: Per Internet enviant les dades següents al correu memorialro@yahoo.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.