CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES

0
387

Imanol Cardona i Tamara del Rio, Campions absoluts 4 Rècords de Catalunya en les categories de promoció
El passat cap de setmana, 5 i 6 de maig, s’han disputat els Campionat de Catalunya de Proves Combinades en les categories Absolut, Promesa, Júnior i Juvenil, així com els Campionat de Catalunya de Proves Combinades per a les categories de promoció Aleví, Infantil i Cadet. Han estat uns autonòmics plens de qualitat i de grans registres, tal i com ho demostren els cinc Rècords de Catalunya aconseguits i un Rècord dels Campionats.| Els campions absoluts han estat Imanol Cardona (UA Barberà) que ha marcat un registre de 6.684 punts al decatlò i Tamara del Rio (AAC) amb 5.084 punts a l’heptatló. Però han estat les categories de promoció on s’han registrat les millors marques i on s’han millorat els rècords. Patricia Ayuste (Girona CB-CAP) ha establert un nou Rècord de Catalunya d’heptatló juvenil amb una marca de 4.259 punts. Ángel Bazán (AE S Andreu de la Barca) ha millorat l’autonòmic d’heptatló cadet amb 4.291 punts, igual que Meskelu Curado (JA Sabadell) al pentatló masculí infantil amb 2.510 punts i Maria Vicente (ISS-L’Hospitalet) al tetratló aleví amb 2.287 punts. També cal destacar el Rècord dels Campionats aconseguit per Albert Urquia (AAC) a l’octatló juvenil amb una marca de 5.166 punts.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.