CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES

0
483

Imanol Cardona i Tamara del Rio, Campions absoluts 4 Rècords de Catalunya en les categories de promoció
El passat cap de setmana, 5 i 6 de maig, s’han disputat els Campionat de Catalunya de Proves Combinades en les categories Absolut, Promesa, Júnior i Juvenil, així com els Campionat de Catalunya de Proves Combinades per a les categories de promoció Aleví, Infantil i Cadet. Han estat uns autonòmics plens de qualitat i de grans registres, tal i com ho demostren els cinc Rècords de Catalunya aconseguits i un Rècord dels Campionats.| Els campions absoluts han estat Imanol Cardona (UA Barberà) que ha marcat un registre de 6.684 punts al decatlò i Tamara del Rio (AAC) amb 5.084 punts a l’heptatló. Però han estat les categories de promoció on s’han registrat les millors marques i on s’han millorat els rècords. Patricia Ayuste (Girona CB-CAP) ha establert un nou Rècord de Catalunya d’heptatló juvenil amb una marca de 4.259 punts. Ángel Bazán (AE S Andreu de la Barca) ha millorat l’autonòmic d’heptatló cadet amb 4.291 punts, igual que Meskelu Curado (JA Sabadell) al pentatló masculí infantil amb 2.510 punts i Maria Vicente (ISS-L’Hospitalet) al tetratló aleví amb 2.287 punts. També cal destacar el Rècord dels Campionats aconseguit per Albert Urquia (AAC) a l’octatló juvenil amb una marca de 5.166 punts.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.