Manuel Olmedo i Solange Pereira nous reis del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

0
477

Les curses populars de la Milla tornen a superar els 1.000 participants
L’atleta de Sevilla, Manuel Olmedo, s’ha imposat en categoria masculina i s’ha adjudicat el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – Gran Premi Gaudí SPORT, les sèries professionals de la Milla Sagrada Família, que organitza la Fundació Claror, i que ha tingut lloc aquest matí al voltant del temple de la Sagrada Família de Barcelona, enmig d’un gran ambient festiu.| Manuel Olmedo (4’17”) ha comandat tota la cursa i ha traspassat la línia de meta en un final ajustat per davant del segon i tercer classificats l’atleta també sevillà Luis Alberto Marco (4’18”) i Juan Carlos Higuero (4’18”). Manuel Olmedo ha imposat la seva llei des del començament i no s’ha deixat intimidar pels seus immediats perseguidors que han mirat d’aproximar-se inútilment al sevillà en els darrers metres. Olmedo s’ha mostrat molt satisfet del seu triomf i ha declarat davant dels mitjans de comunicació que “estic satisfet per repetir la victòria a la Milla perquè hi havia molt bons corredors competint”. Aquest és el seu segon triomf a la Milla Sagrada Família. Solange Pereira, guanyadora en dones Solange Pereira s’ha imposat a Isabel Macías en la sèrie femenina. L’atleta del club Atletismo Bikila, amb un temps de 4’52” s’ha imposat en la recta final a la corredora del València Terra i Mar que havia comandat la cursa fins aleshores i que en passar per la línia de meta ha fet un temps de 4’52”. En tercera posició ha acabat Judit Pla. La corredora de l’Atletismo Santutxu ha completat el podi amb un temps de 4’54”. Alta participació a les sèries populars Com és habitual en els darrers anys la participació de la Milla ha estat molt alta amb 1.083 participants i un total de 1.558 inscrits. La Milla Sagrada Família-Gran Premi Gaudí, que organitza la Fundació Claror des de fa 28 anys, ha transcorregut sense incidents i enmig d’un gran ambient festiu on han fet acte de presència la regidora de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, i el Gerent de l’Institut Barcelona Esports, Xavier Amador. Per consultar les classificacions de totes les categories i la classificació completa del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona visiteu http://www.lamilla.cat/lamilla/pagina/485

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.