XXVIII Milla Sagrada Família – VI Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

0
500

Un cartell de luxe amb Juan Carlos Higuero, Manuel Olmedo, Josphat Kiprono, Isabel Macías i Diana Martín
La cursa manté el recorregut habitual al voltant del temple de la Sagrada Família
La 28a edició de la Milla Sagrada Família / 6è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, organitzada per la Fundació Claror, s’ha presentat aquest matí a les 12 hores a la seu del Districte de l’Eixample. En l’acte s’han donat a conèixer els atletes que correran les sèries professionals de la cursa d’entre els que destaquen Juan Carlos Higuero, Manuel Olmedo, Josphat Kiprono, Isabel Macías i Diana Martín.| La cursa atlètica, de 1.609 metres, se celebra diumenge 6 de maig i manté el mateix recorregut que l’any passat, al voltant de l’anomenada illa Gaudí, formada pel temple de la Sagrada Família, la plaça de la Sagrada Família i la plaça de Gaudí. El punt de sortida se situarà al carrer de Mallorca, entre els carrers de Sardenya i Marina, i la línia d’arribada serà al carrer de Provença. Una de les peculiaritats de la Milla és que combina el vessant popular amb quinze curses des de benjamins a veterans- amb el vessant professional ja que les dues sèries del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona apleguen atletes de l?elit nacional i internacional de l’atletisme. La Milla, una cursa de gran prestigi El regidor del Districte de l’Eixample, Gerard Ardanuy, ha destacat que la Milla “és una de les activitats amb més èxit implantades al barri de la Sagrada Família” i ha afegit que està incorporada a la festa major del barri, però que “està plenament consolidada i té un gran prestigi per si sola”. El regidor ha agraït la dedicació intensa dels organitzadors i voluntaris que contribueixen amb el seu esforç a l’èxit de la Milla Sagrada Família any rere any. La directora de la Milla, Núria Borràs, ha ressaltat que “la clau de l’èxit de la Milla és la combinació dels atletes professionals i dels que no ho són”. Com a novetats d’aquest any, Borràs ha explicat que ha augmentat la inscripció de dones i que s’han duplicat les inscripcions a la categoria cadet. “Ho agraïm moltíssim perquè això vol dir que la il·lusió continua”, ha assegurat. En referència al cartell de les sèries professionals de la Milla, Borràs ha explicat que “tant la sèrie masculina com la femenina aquest any encara són millors, amb atletes com Juan Carlos Higuero, que ja és un clàssic de la Milla” i atletes de renom internacional com Manuel Olmedo, Josphat Kiprono, Isabel Macías i Diana Martín. Bon nivell d’atletes En representació dels atletes d’elit han assistit a l’acte Josphat Kiprono, Àlex Rodríguez, Oriol Bonet i Mari Carmen González. Tots han coincidit a destacar el bon nivell d’atletes que participaran a les curses professionals de la Milla. “Heu reunit gairebé els millors migfondistes espanyols”, ha ressaltat Oriol Bonet, que ha assegurat que “cada cop ho tenim més difícil per competir amb atletes de renom com els que hi ha a la cursa”. Àlex Rodríguex també ha elogiat el nivell d’atletes: “Fa un parell d’anys vèiem la cursa per la televisió, hem sigut o som fans d’aquests atletes i són els que veurem córrer als Jocs Olímpics”. Mari Carmen González s’ha mostrat amb ganes de córrer de nou la Milla, on ja havia participat en edicions anteriors. “És un plaer tornar a estar aquí, la sèrie femenina té nivell i en conjunt hi ha atletes de fons que estan molt bé”, ha afegit. Josphat Kiprono també ha comentat per la seva part que “la llista d’atletes és forta, però intentaré col·locar-me entre els tres primers”. “No tinc una estratègia expecífica, quan donin el tret de sortida hauré de veure els moviments dels rivals i com va la cursa”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.