CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES

0
433

El proper cap de setmana, 5 i 6 de maig, la Federació Catalana d’Atletisme organitza el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en les categories Absolut, Promesa, Júnior i Juvenil, així com el Campionat de Catalunya de Proves Combinades per a les categories de promoció Aleví, Infantil i Cadet. Les competicions es desenvoluparan en jornades de matí i tarda a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona a partir de les 10.00 hores en les jornades matinals i a les 15.00 h les de la tarda.| Prop d’un centenar d’atletes catalans participaran en aquests autonòmics. Els campions absoluts de l’edició anterior són Tamara del Rio (AAC) i Agustí Félix (FCB).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.