CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES

0
358

El proper cap de setmana, 5 i 6 de maig, la Federació Catalana d’Atletisme organitza el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en les categories Absolut, Promesa, Júnior i Juvenil, així com el Campionat de Catalunya de Proves Combinades per a les categories de promoció Aleví, Infantil i Cadet. Les competicions es desenvoluparan en jornades de matí i tarda a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona a partir de les 10.00 hores en les jornades matinals i a les 15.00 h les de la tarda.| Prop d’un centenar d’atletes catalans participaran en aquests autonòmics. Els campions absoluts de l’edició anterior són Tamara del Rio (AAC) i Agustí Félix (FCB).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.