La Quart i Mitja Marató de Tàrrega celebra aquest diumenge la 12a edició amb un miler de corredors

0
374

La sortida, amb rècord de participació, tindrà lloc a 2/4 de 10 del matí des del Parc Esportiu del Reguer
La dotzena edició de la Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega escalfa motors. Les dues curses tindran lloc aquest diumenge 6 de maig superant el rècord conjunt de participació, o sigui amb més d’un miler de corredors inscrits. El termini d’inscripcions és obert encara fins aquest dijous 3 de maig. Tot indica que el Club d’Atletisme 100×100 Fondistes de Tàrrega, impulsor de la convocatòria, farà realitat el desig de convertir aquesta cita en una gran festa de l’atletisme de fons.| La sortida tindrà lloc a 2/4 de 10 del matí des del Parc Esportiu del Reguer, fet que permetrà oferir als corredors molts serveis i comoditats. El recorregut, que conjugarà paisatges urbans i rurals, també passarà per les poblacions urgellenques de Vilagrassa i El Talladell, i arribarà per primer cop a La Mora (La Segarra). Molts al·licients per als corredors Els corredors disposaran de zones humides durant la cursa, avituallaments, animació musical, variades degustacions de fruita o piscina de gel tonificadora. Com a novetat, els participants podran gaudir de la piscina coberta de Tàrrega per tan sols 1 euro i accedir de franc a l’Olimpia Sport-Pàdel Tàrrega i al Museu de Joguets de Verdú. El pressupost ascendeix a 20.000 euros, amb aportacions econòmiques i logístiques de l’Ajuntament de Tàrrega i empreses privades. Uns 130 voluntaris sumen esforços per fer possible aquesta trobada. 5è Memorial Eduard García Piqué La XII Quart i Mitja Marató, que per cinquè any es dedica a la memòria del corredor Eduard Garcia Piqué, forma part del calendari oficial de les curses de ruta de la Federació Catalana d’Atletisme i la lliga Championship de Catalunya. Alhora és adscrita a la LligaPonent, que agrupa una trentena de proves atlètiques lleidatanes. La cursa espera la participació de noms de primera fila dins l’atletisme de fons, com Jaume Leiva, considerat un dels millors fondistes i del qui destaquen diferents campionats de Catalunya. Acredita espectaculars marques arreu d’Europa i el dia 6 de maig debutarà per primer cop a Tàrrega. A l’igual que Ivan Espilez, Xavier Areny o Mireia Sosa. Per la seva part, Meritxell Bonet intentarà superar el seu rècord de la cursa de Tàrrega.
Inscripcions a través de www.atletisme.cat i www.fondistestarrega.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.