La Quart i Mitja Marató de Tàrrega celebra aquest diumenge la 12a edició amb un miler de corredors

0
511

La sortida, amb rècord de participació, tindrà lloc a 2/4 de 10 del matí des del Parc Esportiu del Reguer
La dotzena edició de la Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega escalfa motors. Les dues curses tindran lloc aquest diumenge 6 de maig superant el rècord conjunt de participació, o sigui amb més d’un miler de corredors inscrits. El termini d’inscripcions és obert encara fins aquest dijous 3 de maig. Tot indica que el Club d’Atletisme 100×100 Fondistes de Tàrrega, impulsor de la convocatòria, farà realitat el desig de convertir aquesta cita en una gran festa de l’atletisme de fons.| La sortida tindrà lloc a 2/4 de 10 del matí des del Parc Esportiu del Reguer, fet que permetrà oferir als corredors molts serveis i comoditats. El recorregut, que conjugarà paisatges urbans i rurals, també passarà per les poblacions urgellenques de Vilagrassa i El Talladell, i arribarà per primer cop a La Mora (La Segarra). Molts al·licients per als corredors Els corredors disposaran de zones humides durant la cursa, avituallaments, animació musical, variades degustacions de fruita o piscina de gel tonificadora. Com a novetat, els participants podran gaudir de la piscina coberta de Tàrrega per tan sols 1 euro i accedir de franc a l’Olimpia Sport-Pàdel Tàrrega i al Museu de Joguets de Verdú. El pressupost ascendeix a 20.000 euros, amb aportacions econòmiques i logístiques de l’Ajuntament de Tàrrega i empreses privades. Uns 130 voluntaris sumen esforços per fer possible aquesta trobada. 5è Memorial Eduard García Piqué La XII Quart i Mitja Marató, que per cinquè any es dedica a la memòria del corredor Eduard Garcia Piqué, forma part del calendari oficial de les curses de ruta de la Federació Catalana d’Atletisme i la lliga Championship de Catalunya. Alhora és adscrita a la LligaPonent, que agrupa una trentena de proves atlètiques lleidatanes. La cursa espera la participació de noms de primera fila dins l’atletisme de fons, com Jaume Leiva, considerat un dels millors fondistes i del qui destaquen diferents campionats de Catalunya. Acredita espectaculars marques arreu d’Europa i el dia 6 de maig debutarà per primer cop a Tàrrega. A l’igual que Ivan Espilez, Xavier Areny o Mireia Sosa. Per la seva part, Meritxell Bonet intentarà superar el seu rècord de la cursa de Tàrrega.
Inscripcions a través de www.atletisme.cat i www.fondistestarrega.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.