Cursa Fira Sant Isidre 2012

0
353

INSCRIPCIONS TANCADES
Entre les inscripcions via Internet i les inscripcions realitzades a les botigues autoritzades, hem ASSOLIT les 1.500 INSCRIPCIONS. A tots els inscrits, moltes gràcies per la vostra confiança.| NO ES FARAN INSCRIPCIONS EL DIA DE LA CURSA !! El dia 6 de maig del 2012, a les 9 hores del matí, tindrà lloc la 16ª edició de la CURSA AMB CADIRA DE RODES i un minut més tard es donarà la sortida de la 18ª edició de la CURSA FIRA SANT ISIDRE. Organitza: Col·lectiu Ateletes Cardedeu “Corrigaires” Cursa de 10 km, circuit mixt (urbà i rural) i controlat per ChampionChip.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.