La Cursa de fons a l’ermita de Sant Josep fa la majoria d’edat amb molt bona participació.

0
616

Centenars de persones han corregut a la clàssica a l’ermita de Sant Josep de Montblanc que té lloc cada primer de maig. Les curses de Sant Josep de l’1 de maig organitzades pel Club Atlètic Montblanc han comptat de nou amb molta participació. Centenars de persones han participat a les dues curses. A la cursa de fons han participat unes 275 persones de les 300 inscrites que era el límit fixat per la organització, mentre que a la popular ha comptat amb més de 160 corredors. Unes 450 corredors s’han reunit a l’entorn de l’ermita de Sant Josep fent una gran matinal esportiva.| La cursa de fons, de 10 quilòmetres de llargada, arribava a la majoria d’edat (18ena edició) amb recorregut exigent que es desenvolupa per per asfalt i camí, amb alguns tolls de les pluges dels últims dies. La cursa de fons ha estat guanyada en categoria masculina per Manuel Torres Alcazar de l’Esportiu Penedès (3r any consecutiu que la guanya) amb un temps de 33:55, i en categoria femenina per Silvia Pedrola de l’Atlhetic Track amb un temps de 41:50. Pel que fa als atletes del Club Atlètic Montblanc el primer ha estat Paco Beiro amb un temps de 41:16 i la primera Sonia Ferrayoli amb un temps de 52.19. Ja en la cursa popular de tres quilòmetres de llargada i que arribava a la 35a edició, aplegava desenes de persones de totes les edats que ha transcorregut pel mateix indret de les edicions passades, també, amb èxit. La cursa totalment popular, no es feia classificacions, ni trofeus, ja que l’objectiu era que els més petits corrin i ho passin bé. En total 160 corredors a la cursa popular. L’arribada a l’ermita el CAM ha obsequiat a tots els corredors amb records i un bon esmorzar. Posteriorment s’han donat els premis dels guanyadors i s’ha sortejat diversos regals. Així doncs, participació, trofeus, premis, quilòmetres, cansament i satisfacció en la que ja és una clàssica l’1 de maig la cursa a l’ermita de Sant Josep que organitzada pel Club Atlètic Montblanc. Els resultats i les classificacions poden consultar-se a la pàgina web del Club: www.atletisme.cat/clubs/montblanc El club atlètic Montblanc vol agrair la col·laboració de tots els col·laboradors i voluntaris que han fet possible la cursa, així com al BTT Montblanc, Policia Municipal, Mossos d’Esquadra i Protecció Civil de Montblanc

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.