CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS DE PROMOCIÓ

0
387

Dos Rècords de Catalunya: CG Tarragona als 4X60m Aleví Femení CM Sant Cugat als 4X200m Infantil Femení
Aquest dissabte 28 d’abril s’ha celebrat la Jornada Final del Campionat de Catalunya de Relleus en les categories cadet, infantil, aleví i benjamí a l’Estadi Moisès Llopart de El Prat del Llobregat. Ha estat una excel·lent matinal d’atletisme de promoció de clubs amb la consecució de dos Rècords de Catalunya.| Cal destacar els dos rècords de Catalunya aconseguits a càrrec del Club Gimnàstic Tarragona als 4X60m aleví femení que ha marcat un temps de 34?38 a la semifinal amb un equip format per Laura Centella, Ana Manzanal, Nerea Ramos i Judit Simó. A la categoria infantil femení, el Club Muntanyenc Sant Cugat ha establert un nou rècord de Catalunya als 4X200m amb una marca de 1’52?54 amb un equip format per la Jael Bestué, Lucia Charbonnier, Carla Morral i Rut Tomas.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.