CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 10 KM EN RUTA

0
437

Pol Guillén i Raquel Parrado, Campions
El passat diumenge 29 d’abril es va celebrar el Campionat de Catalunya de 10 km en Ruta en el marc de la dotzena edició de la cursa atlètica, Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple al Circuit de Catalunya. Ha estat una esplèndida matinal atlètica plena d’emocions amb una gran participació que també representa un gran jornada solidaria. La victòria masculina ha estat per Pol Guillén (FCB) amb una marca de 30’46?, seguit de l’Adrià Garcia (FCB) i Marc Roig (CA Laietània).| En dones, el títol ha estat per la Raquel Parrado (CA Sant Boi) amb un temps de 37?03, la medalla d’argent ha estat per Meritxell Bonet (Baseado.com) i la de bronze per Encarna Garcia (CA Vic).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.