LA CURSA PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE

0
502

El Circuit de Catalunya ha tornat a acollir una nova edició d’una de les curses atlètiques més solidaries: Mulla’t i Corre per l’esclerosi múltiple, que té com a objectiu recaptar fons predestinar-los a l’estudi d’aquesta malaltia, l’esclerosi múltiple.| La cursa, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i l’Ajuntament de Montmeló, amb el suport del Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d’atletisme i el diari Sport, ha estat tot un èxit de participació, amb un total de 1.500 atletes inscrits en les diferents curses disputades. La jornada es va iniciar amb la disputa de la cursa principal, la dels 10 km, 19è Campionat absolut de Catalunya i veterans.. La victòria de la cursa, en categoria masculina, va ser pel corredor del FC Barcelona, Pol Guillen amb un temps de 30:46, seguit per Adrià Garcia amb 31:11 completant el podi el corredor de la Laietana, Marc Roig amb un temps de 31:50. Els atletes guanyadors van dominar des de l?inici de la proba. En categoria femenina, la victòria va ser per Raquel Parrado, del Sant Boi, que va recorre els10.000 metres amb un temps de 37:03, seguida de Meritxell Bonet, del Baeamado.com, amb temps final de 37:18 i Encarna Garcia, del C.A. Vic, amb 39:10. Posteriorment es va disputar la cursa dels 5.000 metres. En categoria masculina, l’atleta de l C.A. La Sanse, José Luis Blanco es va imposar des de l’inici creuant la línea de meta destacat amb un temps de 17:12, seguit per Marc Cano, 18:14 i la tercera posició va ser per Miguel Angel Peña amb 20:12. Josefina Toscano, del C.T.S. Abadesses, amb un temps de 22:34 va ser la primera atleta femenina en creuar la línea de meta dels 5.000 metres. En segona posició Yveth Camus Mariño, del Mont Aqua, amb 23:17 i Montserrat Roca Gutierrez, amb un temps de 24:08 va completar el podi femení.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.