Canvis a la junta directiva del Club d’Atletisme Calella.

0
428

L’actual president, Manel Vicente, ha presentat davant dels membres de la junta directiva de l’entitat la seva dimissió irrevocable per motius personals, professionals i de salut.| Per Manel Vicente aquest era el seu tercer mandat. Així s’ha expressat als micròfons de Ràdio Calella: “Quan vaig agafar aquest tercer mandat doncs ja vaig intentar fer el relleu sobretot per temes professionals, a part d’estar com a mestre d’educació física a l’Escola Freta vaig posar en marxa fa 3 anys un projecte amb Gesport on estic com a director esportiu, cada vegada assumim més coses, en aquell moment, fa 2 anys, no vaig poder fer el relleu i vaig decidir tirar endavant, però ara amb altres motius personals i de salut i m’he vist obligat a prendre aquesta decisió”. Tal i com marquen els estatuts del club, l’actual vicepresident primer, David Rodrigo, assumeix la presidència fins a esgotar l’actual mandat que expira el 2016. Rodrigo ha destacat a Ràdio Calella que la seva acció serà la continuïtat de les directrius marcades per Vicente: “Serà un seguiment de la junta actual, de les directrius que seguíem amb en Manel Vicente al capdavant, poques coses es canviaran en aquest mandat, una de les coses que m’han animat a assumir el càrrec és que en Manel estarà darrera tot i que no formi part de la junta directiva”. El nou president del Club d’Atletisme Calella considera que Manel Vicente li ha deixat el llistó molt alt i ell es conforma amb igualar la seva tasca. David Rodrigo ha avançat quina serà la feina més immediata: “Durant els pròxims 15 dies m’haig de reunir primer amb en Manel Vicente per veure les àrees que toca cada membre de la junta directiva i a partir d’aquí definir quin és el perfil de directiu més adequat per cada àrea. Tinc el suport de tots, haurem de definir tasques tot i que no variaran gaire”. El Club d’Atletisme Calella compta actualment amb 400 socis i una de les preocupacions del nou president és continuar donant el millor servei i, si es pot, incrementar-lo, tot i que actualment la crisi també els hi afecta. “Socis n’hem perdut uns quants, perquè tot i que la quota és petita la gent retalla despeses, hem de mirar de poder donar el millor servei als socis amb les quotes que paguen i la nostra situació econòmica fins ara amb en Manel ens n’hem sortit però això és una cosa que em preocupa”. Manel Vicente, que porta 10 anys vinculat al Club d’Atletisme Calella, ha expressat la seva intenció de seguir col·laborant activament amb l’entitat, però des d’una segona línia.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.