Blanco correrà dues carreres en menys de quinze hores

0
440

L’atleta Josep Lluis Blanco, del Club Atletisme La Sansi, viurà un cap de setmana molt atrafegat. Aquest dissabte, per la nit, competirà en la tercera edición de la Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet, on s’han esgotat més de 4.000 dorsals, i només unes hores més tard, al matí, estarà present en el Mulla’t i corre per l’esclerosi múltiple, que tendrà lloc a Montmeló, en el Circuit de Catalunya.| El de Lloret de Mar va reaparèixer diumenge passat en la Cursa Bombers després d’estar allunyat de la competición des de la Mitja Marató de Terrassa, fa prácticamente tres mesos, on es va produir una tendinitis rotuliana. En la carrera disputada a Barcelona, Blanco va pujar al tercer calaix d’un podi que va comptar amb la figura de Ayad Lamdassem en el més alt.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.