Últimes places per la Mitja Marató i 10 km de Tossa Mar

0
517

A pràcticament 2 setmanes de la celebració de la Mitja Marató i 10 km de Tossa de Mar, que es disputarà el pròxim 13 de maig, el ritme d’inscrits a la prova està sent de rècord. A dia d´avui entre les inscripcions realitzades per internet i a través de la Botiga SBR store de Mataró s’ha assolit la xifra de 600 participants, cosa que en l?edició de 2011 no es va superar el nombre de 650 inscrits. | Tot això, fa preveure que el Run Festival de la Costa Brava assolirà el límit de participants establerts per l’organització que és de 800 corredors, sumant els de la Mitja Marató i els de la cursa de 10 km, fet que farà que un any més la cursa atlètica de Tossa de Mar torni a batre un record de participants els quals podran gaudir dels serveis, les activitats, la gastronomia i l’oferta d’allotjament d’aquesta encantadora localitat gironina. Si no et vols perdre aquesta festa on es combina esport i platja espavila i no t’adormis, sinó et quedaràs sense plaça.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.