Manel Vicente dimiteix com a President del Club, després de 10 anys al capdavant

0
334

EL VICEPRESIDENT 1r, DAVID RODRIGO, PASSA A SER EL NOU PRESIDENT
Després de 10 anys al capdavant del Club d’Atletisme Calella, MANEL VICENTE, ha presentat a la Junta Directiva de l’entitat la seva dimissió irrevocable per motius personals, professionals i de salut. No obstant, la seva intenció és seguir col·laborant activament amb l’entitat, però des d’una segona línia.| D’aquesta manera, el Vicepresident 1r, DAVID RODRIGO i MARTÍ, de conformitat amb el que estableixen els Estatuts del Club, passa a assumir la presidència del Club d’Atletisme Calella fins a final del present mandat que acaba el 2016.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.