Manel Vicente dimiteix com a President del Club, després de 10 anys al capdavant

0
426

EL VICEPRESIDENT 1r, DAVID RODRIGO, PASSA A SER EL NOU PRESIDENT
Després de 10 anys al capdavant del Club d’Atletisme Calella, MANEL VICENTE, ha presentat a la Junta Directiva de l’entitat la seva dimissió irrevocable per motius personals, professionals i de salut. No obstant, la seva intenció és seguir col·laborant activament amb l’entitat, però des d’una segona línia.| D’aquesta manera, el Vicepresident 1r, DAVID RODRIGO i MARTÍ, de conformitat amb el que estableixen els Estatuts del Club, passa a assumir la presidència del Club d’Atletisme Calella fins a final del present mandat que acaba el 2016.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.